Χάος στη Σερβία και στο ντέρμπι μίσους Παρτίζαν-Ερυθρός Αστέρας

Πρωταθλητές στα χαρτιά οι «ερυθρόλευκοι»

Must Read

Με άκρως επεισοδιακό τρόπο και μέσε σε σκηνικό χάους ολοκληρώθηκαν οι τελικοί στη Σερβία!

Στα πρώτα δύο λεπτά στο β’ ημίχρονο και ενώ η Παρτίζαν προηγείτο 57-45, οι διαιτητές διέκοψαν το ντέρμπι και ζήτησαν την εκκένωση του γηπέδου, εξαιτίας υβριστικών συνθημάτων κατά του προέδρου του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς.
Οι δύο ομάδες αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια και σύμφωνα με τον Τύπο της Σερβίας, η ομάδα του Ομπράντοβιτς αρνήθηκε να επιστρέψει στο παρκέ και να αγωνιστεί χωρίς την παρουσία των οπαδών της στις εξέδρες!

Έπειτα από πάνω από 2,5 ώρες διακοπής, επέστρεψε στο παρκέ ο Ερυθρός Αστέρας και οι διαιτητές έδωσαν περιθώριο 15 λεπτών στην Παρτίζαν να εμφανιστεί, ώστε να συνεχιστεί ο αγώνας. Ωστόσο, όπως αναφέρεται στα ΜΜΕ της χώρας, ορισμένοι παίκτες των «ασπρόμαυρων» δεν ήταν καν στο γήπεδο! Αφού παρήλθε ο χρόνος που έδωσαν οι διαιτητές και δεν εμφανίστηκε η Παρτίζαν, τότε τόσο εκείνοι όσο και η ομάδα του Σφαιρόπουλου αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια.

Σύμφωνα με τον κανονισμό, η λίγκα είναι υποχρεωμένη να κατοχυρώσει το ματς με σκορ 20-0 υπέρ των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι έτσι θα στεφθούν πρωταθλητές Σερβίας, αφού είχαν νικήσει στο πρώτο ματς των τελικών, οι οποίοι κρίνονται στις δύο νίκες! Εφόσον το πρωτάθλημα κριθεί στα… χαρτιά, η ομάδα του Σφαιρόπουλου θα κάνει το τρεμπλ φέτος, καθώς ήδη έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά και της Αδριατικής λίγκας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This