Και πώς να χάσει; Χρυσό με απίστευτη επίδοση (8μ,65) ο Μίλτος στο Ευρωπαϊκό της Ρώμης

Must Read

Η Ελλάδα μπορεί αύριο να στέλνει τους δικούς της Ευρωβουλευτές στις Βρυξέλες, αλλά ο Μίλτος Τεντόγλου στη Ρώμη, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα έγινε… Παγκόσμιος Πρεσβευτής. Με το σπαθί του.




Απογειώθηκε δύο φορές στα 8μ.65, στο πέμπτο και έκτο άλμα του επίδοση που αποτελεί την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο, ήταν ρεκόρ αγώνων, αλλά όχι πανελλήνιο ρεκόρ που παραμένει πεισματικά στον Λούη Τσάτουμα με ένα πόντο περισσότερο (8μ.66)!




Ο Μίλτος με την επίδοση του αυτή έδειξε ότι παραμένει το μεγάλο φαβορί για ένα ακόμα χρυσό στο Παρίσι στους επαρχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες,

Ξεκίνησε δυνατά με 8μ.42 (ρεκόρ κόσμου για φέτος), είχε άκυρη τη δεύτερη προσπάθεια, πήγε στα 8μ.49 βελτιώνοντας την επίδοσή του, έπεσε στα 8μ,45 και με 8μ65 στις δύο τελευταίες προσπάθειες έδειξε ότι παραμένει κορυφαίος!







Στη δεύτερη θέση ο 19χρον ος Ιταλός Φουρλάνο που σημείωσε μρ 8μ.38 παγκόσμιο ρεκόρ για αθλητές κάτω των 20. Ήταν ο πρώτος που έσπευσε να συγχαρεί τον Μίλτο που αποτελεί και είδωλο του!




 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This