Μάριος Ηλιόπουλος: Ποιος είναι o νέος πρόεδρος της ΑΕΚ

Must Read

Την προεδρία της ΑΕΚ παίρνει στα χέρια του ο εφοπλιστής Μάριος Ηλιόπουλος, μετά την ανακοίνωση του Δημήτρη Μελισσανίδη ότι παραδίδει τα ηνία της ΠΑΕ έχοντας υλοποιήσει την υπόσχεσή του να κάνει την ομάδα πανίσχυρη, αυτόνομη και «θωρακισμένη μέσα στο κάστρο της Αγιά Σοφιάς».

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δήλωσε ότι αφήνει την ομάδα σε καλά χέρια, ενώ ο ίδιος θα παραμείνει «απλός στρατιώτης της ΑΕΚ» και θα βρίσκεται πάντα εκεί για να προσφέρει την εμπειρία του σε ό,τι χρειαστεί.

Νέος πρόεδρος της ομάδας αναλαμβάνει ο εφοπλιστής Μάριος Ηλιόπουλος, συνιδρυτής και υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού και ανάπτυξης στην εταιρία SeaJets που διαχειρίζεται το μεγαλύτερο στόλο ταχυπλόων (34 πλοία) από το 1989.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος έχει συμβάλει στην ανάπτυξη της εταιρείας που με τον στόλο της συνδέει πολλά νησιά του Αιγαίου και αποτελεί μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Παράλληλα ασχολείται με τα ποντοπόρα πλοία αλλά και με τα κρουαζιερόπλοια. Ο ίδιος έχει γίνει γνωστός για το σημαντικό φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο.

Όταν σημειώθηκε η φονική πυρκαγιά στο Μάτι, η SeaJets με το πλοίο Tera Jet και τοι πλήρωμά του έσπευσε να διασώσει και να βοηθήσει περισσότερους από 700 ανθρώπους, ενώ την εκείνη τη σεζόν προσέφερε το 10% του εισιτηρίου από και προς το λιμάνι της Ραφήνας με το ίδιο πλοίο για την ανοικοδόμηση των κατεστραμμένων σπιτιών στην περιοχή.

Παράλληλα, η εταιρεία προσφέρει  δωρεάν μεταφορά ασθενών που δηλώνουν μόνιμη κατοικία στις Κυκλάδες, όπως και στους συγγενείς τους, σε νοσοκομεία της Αττικής με ασθενοφόρο αυτοκίνητο. Σημαντική ήταν και η προσφορά της εταιρείας την αποκομιδή σκουπιδιών στη Σαντορίνη.

Επίσης, προσέφερε δωρεάν προσομοιωτή γέφυρας πλοίου τύπου Transas Navigational Simulator Classroom NTRO 5000 στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού στον Ασπρόπυργο. Είναι χορηγός στις ομάδες των Κυκλάδων, Πανναξιακός, Φοίνικας Σύρου, της Κύμης στο Μπάσκετ καθώς και σε τοπικές δραστηριότητες όπως το Mykonos Run, Folegandros Sunset trail, Serifos Sunset race και Cyclades Regatta. Τέλος το ERC 2018 είχε ελληνικό χρώμα με χορηγό τη SeaJets, το λογότυπο της οποίας κοσμούσε το αγωνιστικό αυτοκίνητο του πρωταθλητή Ευρώπης 2018 Alexey Lukyanuk.

Τέλος, με το παρατσούκλι «Super Mario», ο Μάριος Ηλιόπουλος λάτρης του ράλι, συμμετέχει σε αγώνες όπου έχει διακριθεί ως

  • Πρωταθλητής circuit 1995, 1996.
  • Πρωταθλητής Αναβάσεων Group N 1995, 1997.
  • Πρωταθλητής Αναβάσεων Group A 2008.
  • Πρωταθλητής Αναβάσεων Group E 2009 + 2015.
  • Πρωταθλητής Αναβάσεων Formula Saloon 2016-17-18-19-20-21

Σημειώνεται ότι ο Μ. Ηλιόπουλος είναι από τους σημαντικούς χορηγούς αγώνων αυτοκινήτων.

Δείτε επίσης:

Αποχώρησε από την ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης – «Συγχωρήστε με, αλλά το δικό μου ταξίδι έφτασε στον τελικό του προορισμό»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This