Εθνική Πορτογαλίας EURO 2024: Φτάνουν τα 800 ευρώ τα εισιτήρια για… την προπόνηση του Ρονάλντο!

Για γερά πορτοφόλια

Must Read

Αδιανόητα νούμερα!
Τα εισιτήρια για να παρακολουθήσει κανείς… την προπόνηση και μόνο των αστέρων της εθνικής Πορτογαλίας ενόψει του EURO 2024, φτάνουν στην εξωφρενική τιμή των 800 ευρώ!

Φυσικά, τα 6.000 δωρεάν εισιτήρια που διατέθηκαν για την προπόνηση της Παρασκευής, στην Γερμανία, εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά που τέθηκαν σε κυκλοφορία. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά εισιτήρια που βρίσκονται ήδη στην… αγορά για 400 ευρώ, ενώ άλλα «μαγικά χαρτάκια» πωλούνταν ακόμη στην τιμή των 800 ευρώ μέσα από την γερμανική ιστοσελίδα «kleinanzeigen small adds».

Θυμίζουμε, η Πορτογαλία του σπουδαίου Κριστιάνο Ρονάλντο παίζει με την Τσεχία στον εναρκτήριο αγώνα του 5ου ομίλου του EURO 2024 στις 18 Ιουνίου, ενώ στην συνέχεια θα αντιμετωπίσει την Τουρκία και την Γεωργία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This