Εθνική ομάδα: Τι είπαν οι τέσσερις διεθνείς που έκαναν ντεμπούτο με την γαλανόλευκη

Must Read

Η Ελλάδα ως γνωστόν επικράτησε 2-0 της Μάλτας σε φιλική αναμέτρηση, με τέσσερις ποδοσφαιριστές εξάλλου να μιλούν για το ντεμπούτο τους με την Εθνική Ανδρών, παίρνοντας την ευκαιρία από τον Νίκο Παπαδόπουλο.

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνος Τζολάκης, ανέφερε πως «ήταν ένας πάρα πολύ όμορφος επίλογος μιας φανταστικής και ονειρικής χρονιάς, τόσο σε συλλογικό όσο και σε ατομικό επίπεδο. Είμαι πολύ χαρούμενος, θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή που μου έδωσε την ευκαιρία, τώρα θα ξεκινήσει μία νέα σεζόν με νέους στόχους, το κεφάλι κάτω, να συνεχίσω με την ίδια προσήλωση και την ίδια επιμονή που έδειχνα όλο αυτό το διάστημα και ας ελπίσουμε τα καλύτερα σε συλλογικό και ατομικό επίπεδο».

Ακολούθησε ο συμπαίκτης του στους κυπελλούχους Ευρώπης, Ανδρέας Ντόη, που είπε πως «είμαι πολύ χαρούμενος για το ντεμπούτο μου, εύχομαι να έχω κι άλλες πολλές συμμετοχές και με πολλές επιτυχίες».

Τέλος, ο Χάρης Τσιγγάρας του ΠΑΟΚ τόνισε πως «είμαστε χαρούμενοι, κάθε παιδί ονειρεύεται να παίξει με την Εθνική», με τον γκολκίπερ της Λάτσιο, Χρήστο Μανδά, να προσθέτει πως «ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα, συνεχίζουμε».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This