Μπάσκετ: Παροξυσμός για την κούπα – Περισσότεροι από 200.000 άνθρωποι ζήτησαν εισιτήριο!

Must Read

Η πλατφόρμα για τα εισιτήρια του πέμπτου – και τελευταίου – τελικού για το πρωτάθλημα της Μπάσκετ Λιγκ άνοιξε χθες βράδυ, αμέσως μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ αφού σε χρόνο… μηδέν περισσότεροι από 200.000 άνθρωποι (!) γράφτηκαν για να το εξασφαλίσουν.

Μόνο που το κλειστό του ΟΑΚΑ δεν χωρά περισσότερους από 16.000 κι έτσι έγινε το πιο γρήγορο sοld out στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ!

Ο αυριανός τελικός Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού (ΕΡΤ-3, ώρα 21.15) επισκιάζει, για την Ελλάδα τουλάχιστον, ακόμα και αυτή την πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (στις 22.00 ανοίγει η αυλαία με τον αγώνα της διοργανώτριας Γερμανίας κόντα στην Σκωτία).

Στην ανακοίνωση της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει:

«Φίλοι του Παναθηναϊκού AKTOR, αυτό που καταφέρατε δεν έχει προηγούμενο…

Όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια για το Game 5 απέναντι στον Ολυμπιακό είχαν εξαντληθεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (13/06)

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ! LET’S DO IT»

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This