Euro 2024: Πρεμιέρα απόψε στο Μόναχο με Γερμανία-Σκωτία

Must Read

Ώρα για το μεγάλο ποδοφαιρικό πανευρωπαϊκό ραντεβού. Ήρθε η στιγμή για την πολυαναμενόμενη έναρξη του Euro 2024! Γερμανία και Σκωτία τίθενται αντιμέτωπες στην πρεμιέρα του 17ου Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, το οποίο ξεκινά απόψε (22:00, ΕΡΤ1) στο Μόναχο και στο χωρητικότητας 75.000 θεατών στάδιο της Μπάγερν!

Οι δύο ομάδες βρίσκονται στον 1ο όμιλο της διοργάνωσης μαζί με Ελβετία και Ουγγαρία, με την πρόκριση στα νοκ άουτ να δίνεται στις δύο πρώτες και στις τέσσερις καλύτερες τρίτες.

Ως οικοδέσποινα, η Γερμανία δίνεται από τις στοιχηματικές ως ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί για να φτάσει μέχρι την κατάκτηση του τροπαίου. Με τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν στον πάγκο, τα «πάντσερ» δεν χρειάστηκε να δώσουν προκριματικά. Ψάχνει το τρόπαιο που έχει να σηκώσει από το μακρινό 1996.

Γερμανία-Σκωτία: Η προαναγγελία πρεμιέρας Euro 2024

Από την άλλη, η Σκωτία είναι έτοιμη για την συμμετοχή της σε δεύτερο συνεχόμενο Euro, ψάχνοντας το βήμα παραπάνω. Προκρίθηκε στην τελική φάση, αφήνοντας πίσω της Νορβηγία, Γεωργία και Κύπρο.

Βασίζεται σε ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Αγγλία και στην Premier League. Με τον Στιβ Κλαρκ να κλείνει πενταετία στον πάγκο, θέλει να παρουσιάσει ένα σύνολο που δεν θα αποτελέσει εύκολο αντίπαλο.

Γερμανία-Σκωτία: Η προαναγγελία πρεμιέρας Euro 2024 Εκτός αποστολής έχουν μείνει: Σούταρ, Ντάικς, Φέργκιουσον, Χίκεϊ και Ντόακ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Γερμανία (Νάγκελσμαν, 4-2-3-1): Νόιερ – Κίμιχ, Τα, Ρίντιγκερ, Μίτελστεντ – Άντριχ, Κρόος – Μουσιάλα, Γκιντογκάν, Βιρτς – Χάβερτς

Σκωτία (Κλαρκ, 3-4-3): Γκαν – Τίρνεϊ, Χάνλεϊ, Χέντρι – Ράλστον, Γκίλμορ, ΜακΓκίν, Ρόμπερτσον – Κρίστι, ΜακΤόμινεϊ – Άνταμς

Διαιτητής: Κλεμάν Τουρπάν (Γαλλία), VAR: Ζερόμ Μπρισάρ

Γήπεδο: Allianz Arena (Μόναχο).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This