Δημήτρης Μελισσανίδης: Οι ατάκες-φωτιά που έγραψαν ιστορία από τον ηγέτη της ΑΕΚ

Έπραξε όσα υποσχέθηκε κι ακόμη περισσότερα

Must Read

Πάντα ενήμερος, ενημερωμένος αλλά και μέσα στην καρδιά των (αθλητικών και μη) γεγονότων. Βλέποντας μακριά κι έχοντας διαχρονικά σε απόλυτη προτεραιότητά του το καλό της ΑΕΚ. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης με ατάκες-φωτιά που μένουν χαραγμένες (όπως θα δείτε στο βίντεο), με παρουσία επιβλητική είναι μία προσωπικότητα που ήδη λείπει από το ποδόσφαιρο. Η απόφασή του να παραδώσει την σκυτάλη της ΑΕΚ στον Μάριο Ηλιόπουλο σόκαρε την «κιτρινόμαυρη» οικογένεια, αλλά προηγουμένως ο «τίγρης», όπως τον αποκαλούν όλα τα χρόνια του στο ποδόσφαιρο, έχει ήδη γράψει μεγάλη ιστορία. Άνθρωπος με πυγμή, με ισχυρό χαρακτήρα, με άποψη και με διορατικότητα, βλέποντας μόνο μπροστά. Άνθρωπος με πείσμα που ποτέ δεν τα παράτησε και δεν θα άφηνε τίποτα στην τύχη του.

Ο εμβληματικός πρόεδρος και ηγέτης του Δικεφάλου μπορεί να αποχώρησε από τα κοινά, ωστόσο είναι και παραμένει ο πιο πιστός ΑΕΚτζής. Εκφραστικός, αυθόρμητος, με λόγια εύστοχα και καίρια ήξερε και ξέρει πώς να βάζει τα πράγματα στην θέση τους και να απαντά σε οτιδήποτε τοξικό και προκλητικό. Τα συμφέρντα της ΑΕΚ τα υπερασπίστηκε μέχρι κεραίας, έπραξε όσα υποσχέθηκε κι ακόμη περισσότερα και πλέον μπορεί περήφανος και με καθαρή συνείδηση να βλέπει την διάδοχη κατάσταση να συνεχίζει το έργο του. Έτσι κι αλλιώς η ΑΕΚ από μόνη της αποτελεί ένα τεράστιο κεφάλαιο, μία βαριά κληρονομιά, μία πηγή αθλητικής και όχι μόνο φυσικά ιστορίας και έμπνευσης. Μία ιδέα, παντοτινή!

@aekfcdaily

ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ πρόεδρε, οπαδέ και δημιουργέ… ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ! #aekfans #aekfc #filadelfia #foryou #aek #fy #aekara #original21💣 #original21 #aekara #aekfamily #araujo #sergio #aekfc_official #agiasofia #opaparena #aekfcseason2022_23 #aekfc_news

♬ πρωτότυπος ήχος – Aekfcdaily

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This