Μετά το Βερολίνο και το ΟΑΚΑ έγινε… πράσινο – Το μεθύσι οπαδών και παικτών για τον τίτλο

Στιγμιότυπα, βίντεο και φωτογραφίες από το πάρτι τίτλου

Must Read

Αυτό το πάρτι, πάρτι τίτλου στο ΟΑΚΑ είχε πολλούς πρωταγωνιστές. Είχε πολλούς ανθρώπους που ήθελαν να κλείσει με τον τρόπο αυτό η χρονιά. Αναφέρουμε κάποιους από αυτούς, έτσι σκόρπια.

Κώστας Σλούκας πήρε το περασμένο καλοκαίρι το ρίσκο της ζωής του. Έπαιξε την υστεροφημία του «κορώνα – γράμματα». Τον έλεγαν «γέρο», αλλά πήρε και πρωτάθλημα και ευρωλίγκα.

Εργκίν Αταμάν, ακόμα και στην πατρίδα του έλεγαν ότι κάνει.. αρπαχτή στον Παναθηναϊκό. Απάντησε κι αυτός…

Ντίνος Μήτογλου στο ξεκίνημα της χρονιάς έκανε επανεκκίνηση στην καριέρα του. Και την έσωσε…

Ματίας Λεσόρ, άκουγε ότι δεν έχει την εμπειρία μεγάλων διοργανώσεων. Αποδείχτηκε πρωταγωνιστής σε όλα τα ματς.

Κέντρικ Ναν θυσίασε τρία δόντια στον πέμπτο τελικό, μια καριέρα στο ΝΒΑ, ήρθε για… λίγο, για να κυλήσει ο χρόνος να επιστρέψει στο ΝΒΑ, αλλά υπέγραψε νέο συμβόλαιο.

*Όλοι οι άλλοι παίκτες δεν ήταν απλά ρολίστες, αλλά, όταν χρειάστηκε έγιναν πρωταγωνιστές. Από τον υπερπολύτιμο Γκραντ, μέχρι τον Κώστα Αντετοκούμπο, τον Καλαϊτζάκη και τους άλλους.




Και να σκεφτεί κανείς ότι η σεζόν άρχισε με δύο χαμένους τίτλους. Το Σούπερ Καπ, αλλά και το Κύπελλο Ελλάδας. Με αγωνία, αλλά και πείσμα…

Το πάρτι άρχισε με τον ήχο της κόρνας της γραμματείας που σήμαινε και τη λήξη του αγώνα. Οι παίκτες κατευθύνθηκαν στην εξέδρα των φανατικών και τραγούδησαν μαζί τους.




Πολλοί θυμνήθηκαν τον φροντιστή του Παναθηναϊκού, τον Πάνο Δερμάνη που έφυγε πριν λίγες μέρες από τη ζωή. Ο Ματίας Λεσόρ τον έκανε σημαία




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This