Παναθηναϊκός: Συνελήφθη ο Κέντρικ Ναν μετά από φραστικό επεισόδιο με τη σύζυγό του

Τι ακριβώς συνέβη

Must Read

Ημέρα χαράς και πανηγυρισμών ήταν η χθεσινή για την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού καθώς αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας μετά τη νίκη του σε βάρος του Ολυμπιακού με 87-82, αλλά απ’ ότι φαίνεται είχε άσχημη κατάληξη για τον άσο των πρασίνων, Κέντρικ Ναν.

Ο Αμερικανός σταρ του τριφυλλιού συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Βριλησσίων μετά από φραστικό επεισόδιο που φέρεται να είχε με την 33χρονη σύζυγό του στο σπίτι τους.

Η ίδια ωστόσο δεν επιθυμούσε να κάνει μήνυση.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο εισαγγελέας ο οποίος ζήτησε τη σύλληψή του με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Λίγο αργότερα, με προφορική εντολή του εισαγγελέα, ο Αμερικανός μπασκετμπολίστας αφέθηκε ελεύθερος, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

Τι ακριβώς συνέβη

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, η σύζυγος του Ναν ειδοποίησε την Άμεσο Δράση μετά από φραστικό επεισόδιο που είχε με τον παίκτη του Παναθηναϊκού. Αμφότεροι οδηγήθηκαν στο Α.Τ. Βριλησσίων.

Εκεί η 33χρονη Αμερικανίδα τόνισε ότι δεν επιθυμεί να υποβάλει μήνυση, αλλά καθώς τα αδικήματα περί ενδοοικογενειακής βίας διώκονται αυτεπάγγελτα, οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον άσο του τριφυλλιού και σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This