«Έφυγε» στα 54 ο σπουδαίος Άγγλος στράικερ Κέβιν Κάμπελ

Must Read

Σε ηλικία 54 ετών έφυγε από την ζωή ο παλαίμαχος επιθετικός των Άρσεναλ, Νότιγχαμ Φόρεστ και Έβερτον, Κέβιν Κάμπελ. Η απώλεια του διάσημου στράικερ σκόρπισε θλίψη στον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής είχε 224 συμμετοχές με την Άρσεναλ και ήταν μέλος των κανονιέρηδων στο πρωτάθλημα του 1991. Το 1993 πανηγύρισε το νταμπλ Κυπέλλου και Λιγκ Καπ, ενώ το 1994 ήταν στην ομάδα που θριάμβευσε στον τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων με το 1-0 των Λονδρέζων κόντρα στην Πάρμα.

Έπειτα από 3 χρόνια στην Νότιγχαμ Φόρεστ από το 1995 έως το 1998, ο Κάμπελ πήγε στην Τραμπζονσπόρ. Στην συνέχεια, πήρε μετεγγραφή στην Έβερτον με 50 γκολ σε 160 παιχνίδια. Ακολούθησε μια σεζόν στην Γουέστ Μπρομ και το φινάλε της καριέρας του ήταν στην Κάρντιφ, το 2007.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This