Euro 2024: Συναγερμός στο Αμβούργο – Αστυνομικοί πυροβόλησαν άνδρα που κρατούσε τσεκούρι

«Ο επιτιθέμενος τραυματίστηκε και αυτή τη στιγμή λαμβάνει ιατρική περίθαλψη», ανακοίνωσε η αστυνομία

Must Read

Σε κατάσταση συναγερμού τέθηκε το Αμβούργο, μερικές ώρες πριν την έναρξη του αγώνα Πολωνία – Ολλανδία για το Euro 2024, μετά την απειλή αστυνομικών από έναν άνδρα που κρατούσε τσεκούρι και εκρηκτικά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των γερμανικών αρχών, η Αστυνομία πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά έναν άνδρα, ο οποίος λαμβάνει ιατρική φροντίδα.

Αρχικά οι αστυνομικοί έκαναν χρήση σπρέι πιπεριού και στη συνέχεια ένας ένστολος έριξε μια προειδοποιητική βολή για να σταματήσει τον επιτιθέμενο. Κατόπιν ακολούθησαν κι άλλοι πυροβολισμοί με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του δράστη.

Η ανακοίνωση των Αρχών

«Αυτή τη στιγμή διεξάγεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο St Pauli. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα άτομο απείλησε τους αστυνομικούς με ένα τσεκούρι και έναν εμπρηστικό μηχανισμό. Στη συνέχεια οι αστυνομικοί έκαναν χρήση των πυροβόλων όπλων τους. Ο επιτιθέμενος τραυματίστηκε και αυτή τη στιγμή λαμβάνει ιατρική περίθαλψη», αναφέρει η Αστυνομία του Αμβούργου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This