Φοβερός Εμμανουήλ Καραλής – Με φόρα από τη Ρώμη και 5,82 μ. στο Fly Athens στο Καλλιμάρμαρο

Fly Manolo fly

Must Read

Ένα event άλματος επί κοντώ διαφορετικό από τα άλλα στο Καλλιμάρμαρο! Λίγα μόλις 24ωρα από το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης, ο Εμμανουήλ Καραλής έκανε σήμερα φοβερό αγώνα και ανταμείφθηκε με μια σπουδαία επίδοση. Ο 25χρονος πρωταθλητής πέρασε με την πρώτη τα 5,52μ., 5,72μ. και 5,82 μέτρα. Στη συνέχεια επέλεξε να τοποθετήσει τον πήχη στα 5,92μ., ώστε να κάνει πανελλήνιο ρεκόρ (5,91), ωστόσο στάθηκε άτυχος στην πρώτη του προσπάθεια, όπου ο πήχης αρχικά έμεινε στους στυλοβάτες και έπεσε αφότου προσγειώθηκε στο στρώμα.

Ο άλτης του Χάρη Καραλή, ένιωθε σιγουριά για τον εαυτό του και έκανε νόημα στον κόσμο πως θα το κάνει στην επόμενη, ωστόσο η κούραση τον είχε ήδη καταβάλει κι έτσι οι επόμενες προσπαθείς του δεν ήταν αυτές που θα του έδιναν το ρεκόρ. Ο αθλητής διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του, λίγες μόλις εβδομάδες πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Τις προσπάθειες των αθλητών παρακολούθησε και η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα μαζί με τον Υπουργό αθλητισμού Γιάννη Βρούτση και τον πρόεδρο της ΕΟΕ Σπύρο Καπράλο. Τη διοργάνωση επίσης παρακολούθησε και ο γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, Γιώργος Γιατρουδάκης, οι ολυμπιονίκες Κατερίνα Στεφανίδη και Λευτέρης Πετρούνιας, ο άλλοτε κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ Χρήστος Παπανικολάου, που μάλιστα χάρισε στον Καραλή το πρωτοσέλιδο από εφημερίδα της εποχής και βραβεύτηκε από τους διοργανωτές. Ειδικές βραβεύσεις έγιναν στους Γιώργο Πομάσκι και Λάμπρο Παπακώστα.

Το Fly Athens ήρθε φέτος για πρώτη χρονιά στην Αθήνα και ξεσήκωσε το κοινό που κατέκλυσε τις εξέδρες και τον προαύλιο χώρο του Παναθηναϊκού Σταδίου. Το επίπεδο του αγώνα ήταν πολύ υψηλό, ενώ το γεγονός έγινε έξω από το Παναθηναϊκό στάδιο έδωσε επιπλέον ώθηση στους αθλητές που δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από το στάδιο που φιλοξένησε τους πρώτους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Πηγή: segas.gr







Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This