Ο Εμπαπέ κατά της ακροδεξιάς στις επερχόμενες εκλογές στη Γαλλία

Είμαι απέναντι στις ακραιές απόψεις και στις ιδέες που διχάζουν τους ανθρώπους

Must Read

O Kίλιαν Εμπαπέ και αρχηγός της Εθνικής Γαλλίας, κατά τη συνέντευξη τύπου μίλησε έξω από τα δόντια για την άνοδο της ακροδεξιάς στη χώρα, χαρακτηρίζοντας την κατάσταση «τρομερή». «Είναι κάτι που δεν έχει ξαναγίνει. Και γι’ αυτό θέλω να απευθυνθώ σε όλους τους Γάλλους αλλά και στους νέους. Είμαστε μια γενιά που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Βλέπουμε τους ακραίους να μας χτυπάνε την πόρτα και έχουμε την ευκαιρία να σχηματίσουμε το μέλλον της χώρας μας» ξεκίνησε την παρέμβασή του.

 

«Έχω την ίδια όσον αφορά τη διαφορετικότητα, την ανοχή και τον σεβασμό. Το παιχνίδι με την Αυστρία είναι σημαντικό. Αλλλά υπάρχει μια κατάσταση που είναι πιο σημαντική από αυτό. Είμαι απέναντι στις ακραιές απόψεις και στις ιδέες που διχάζουν τους ανθρώπους. Θέλω να είμαι υπερήφανος που εκπροσωπώ τη Γαλλία, δεν θέλω να εκπροσωπώ μια χώρα που δεν ανταποκρίνεται στις αξίες μου, στις αξίες μας», ανέφερε.




 

Το Σάββατο (15/06), η γαλλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου ζήτησε να γίνει σεβαστή η ουδετερότητα της Εθνικής ομάδας και να μην πολιτικοποιηθεί το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Η πολιτική αναταραχή που έχει ξεσπάσει στη Γαλλία μετά την προκήρυξη πρόωρων εκλογών από τον Εμανουέλ Μακρόν, δεν άφησε ανεπηρέαστη ούτε την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου που ξεκίνησε χθες (16/06) τις υποχρεώσεις της στο Euro 2024.

Διαβάστε ακόμα: Στα δύο η Γαλλία μετά την προκήρυξη πρόωρων εκλογών από τον Μακρόν

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. ΤΟΝ ΑΡΑΠΗ,ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ,ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΕΦΑ,ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ,ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ ΑΡΑΠΗ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This