Ο Εμπαπέ… έφτιαξε το γκολ της νίκης (1-0) της Γαλλίας, αλλά ο τραυματισμός του σκίασε τη χαρά των «τρικολόρ»

Μαχητική και επικίνδυνη η Αυστρία

Must Read

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει σκοράρει με όλους τους τρόπους, αλλά στον κρίσιμο αγώνα της Γαλλίας με την Αυστρία προσέθεσε άλλη μια ενέργεια στο ρεπερτόριο του. Μπορεί να μην είδε το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ, αλλά δεν υπήρχε η δική του μπαλιά, ο Αυστριακός Βέμπερ δεν θα αιφνιδιαζόταν και φυσικά δεν θα έστελνε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Με τον τρόπο αυτό οι Γάλλοι απέκτησαν το προβάδισμα από το 38′, στη συνέχεια έκαναν… οικονομία δυνάμεων, έφθσαν στη νίκη με 1-0, όπως ακριβώς συνέβη με το άλλο μεγάλο φαβορί για την κατακτηση του τροπαίου, την Αγγλία στον αγώνα με τη Σερβία.

Το κακό για τη Γαλλία είναι ότι το μεγάλο τους αστέρι τραυματίστηκε στο πρόσωπο (πιθανότατα έσπασε τη μύτη του) στο 89′.




Οι «τρικολόρ» δεν θάμπωσαν με την εμφάνιση τους, το αντίθετο μάλιστα, αλλά ο χρόνος (και τα επόμενα ματς…) θα δείξει εάν η Αυστρία ήταν αυτή που τους δυσκόλεψε ή απλά δεν ήταν σε καλή μέρα.

Οι Αυστριακοί πάντως παρά το γεγονός ότι πήγαν στη Γερμανία με αρκετές απουσίες λόγω τραυματισμών, έδειξαν ότι δεν θα περιοριστούν σε ρόλο… κομπάρσου στη διοργάνωση. Με βάση τα πρώτα ματς και την εικόνα που παρουσίασαν οι ομάδες μπορούν να διεκδικήσουν στα ίσα τη δεύτερη θέση.

38′: Ο Εμπαμπέ με τη σέντρα του… υποχρεώνει τον Βέμπερ σε αυτογκόλ…




 

Αυστρία (Ραλφ Ράγκνινγκ): Πεντς, Πος Ντάνσο, Βέμπερ (60′ Τράουνερ), Εμουένε, Ζάιβαλντ, Ζάμπιτσερ, Λάιμερ (90+2′ Σμιντ), Μπαουμγκάρτνερ, Γκρίλιτς (60′ Βέμπερ), Γκρέγκοριτς (60′ Αρναούτοβιτς)
Γαλλία (Ντιντιέ Ντεσάν): Μενιάν, Κουντέ, Ουπαμεκανό, Σαλιμπά, Ερναντέζ, Γκριεζμάν (90′ Φοφανά), Καντέ, Ραμπιό (72′ Καμαβινγκά), Ντεμπελέ (72′ Κολό Μουανί), Εμπαπέ (90′ Ζιρού), Τουράμ.




Έγιναν…
Πολωνία – Ολλανδία 1-2
Αυστρία – Γαλλία 0-1

Η Βαθμολογία – 4ος όμιλος

Έρχονται…
Παρασκευή 21 Ιουνίου
19:00 Πολωνία – Αυστρία
22:00 Ολλανδία – Γαλλία
Τρίτη 25 Ιουνίου
19:00 Ολλανδία – Αυστρία
19:00 Γαλλία – Πολωνία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This