Γηραιότερος ποδοσφαιριστής σε Euro ο Πέπε – Τρίτος ο Ρονάλντο

Συνεχίζουν ακάθεκτοι

Must Read

Σαν το παλιό καλό κρασί… Η Πορτογαλία και η Τσεχία μάχονται στη «Red Bull Arena» της Λειψίας, ξεκινώντας τις υποχρεώσεις τους για το Euro 2024.

Τόσο ο Κριστιάνο Ρονάλντο όσο και ο Πέπε άρχισαν στην βασική ενδεκάδα για τους Ίβηρες, με αμφότερους τους αειθαλείς να καταλαμβάνουν υψηλή θέση στη λίστα των γηραιότερων παικτών με συμμετοχή σε Euro.

Ο Πέπε είναι πλέον στην κορυφή της λίστας, στην ηλικία των 41 ετών και 113 ημερών, ενώ ο «CR7» είναι τρίτος, στην ηλικία των 39 ετών και 134 ημερών. Δεύτερος, παραμένει ο κίπερ (με τα φαρδιά παντελόνια) Γκάμπορ Κίραλι, που ήταν 40 ετών και 86 ημερών την τελευταία φορά που αγωνίστηκε με την Ουγγαρία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This