Εθνική μπάσκετ: Η αγκαλιά Σλούκα-Γουόκαπ στην προπόνηση της «γαλανόλευκης»

Συμφιλίωση για χάρη της «επίσημης αγαπημένης»

Must Read

Με παρόντες στο ΣΕΦ και τους 19 παίκτες που είχε καλέσει ο Βασίλης Σπανούλης, συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για το Προολυμπιακό τουρνουά. Επί της ουσίας ήταν η “επίσημη” πρεμιέρα, με τον πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο να δίνει το “παρών” για το δικό του καλωσόρισμα και τον κόουτς Βασίλη Σπανούλη να μιλάει για πρώτη φορά σε όλους τους παίκτες μαζί, θέτοντας τους βασικούς άξονες λειτουργίας της ομάδας στις λίγες διαθέσιμες μέρες που μεσολαβούν μέχρι την έναρξη των επίσημων αγώνων.

Στην ομάδα ενσωματώθηκαν και οι Κώστας Παπανικολάου, Κώστας Σλούκας, Ντίνος Μήτογλου και Τόμας Γουόκαπ και πλέον η ΕΘνική δουλεύει με όλους τους παίκτες και ετοιμάζεται σε πρώτη φάση για τα φιλικά παιχνίδια που έχουν προγραμματιστεί.

Την Παρασκευή (21/6) θα γίνει το πρώτο από αυτά στο ΣΕΦ με την υποστήριξη του ΟΠΑΠ, με αντίπαλο την Πολωνία, ενώ ακολουθεί το τουρνουά “AEGEAN Ακρόπολις”, με την ΕΘνική να αντιμετωπίζει το Μαυροβούνιο (25/6) και τις Μπαχάμες (27/6).

Στην σημερινη συγκέντρωση το ενδιαφέρον κέντρισε η αγκαλιά Σλούκα-Γουόκαπ. Με τους δύο να αφήνουν πίσω τις προστριβές από τα πρόσφατα ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός για χάρη της «επίσημης αγαπημένης». Ο Σλούκας να σημειωθεί πως είναι σε στάδιο αποθεραπείας για τραυματισμό στην γάμπα.

H Εθνική είναι έτοιμη να δώσει το πρώτο της φιλικό αγώνα με αντίπαλο την Πολωνία στο ΣΕΦ. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (21/6) στις 20.00 και μπορείτε να κλείσετε τη θέση σας με ένα «κλικ» ΕΔΩ. Εισιτήρια θα διατίθενται και από τα εκδοτήρια του ΣΕΦ την ημέρα του αγώνα, από όπου οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθευτούν και εισιτήρια για την Α’ Φάση του Προολυμπιακού Τουρνουά σε προνομιακές τιμές.

To πρόγραμμα των αγώνων της Α’ Φάσης είναι το εξής:

2/7

17.30 Αίγυπτος – Δομινικανή Δημοκρατία

21.00 Σλοβενία – Κροατία

3/7

17.30 Κροατία – Νέα Ζηλανδία

21.00 Δομινικανή Δημοκρατία – Ελλάδα

4/7

17.30 Νέα Ζηλανδία – Σλοβενία

21.00 Ελλάδα-Αίγυπτος

Τα εκδοτήρια στο ΣΕΦ θα ανοίξουν στις 21 Ιουνίου στις 10.00 και θα παραμείνουν ανοιχτά ως την έναρξη της αναμέτρησης Ελλάδα – Πολωνία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This