Η επιλεκτική ευαισθησία της ΟΥΕΦΑ σε αυτό το Euro… βγάζει μάτι!

Must Read

Η ΟΥΕΦΑ – και σωστά – θέλει τους φιλάθλους στα γήπεδα να βρίσκονται μαζί κι αν είναι δυνατόν να τραγουδάνε στον ίδιο ρυθμό, κοινά συνθήματα.

Τι γίνεται όμως όταν οι οποδοί δύο ομάδων και μάλιστα Εθνικών βγάζουν όλο το μίσος για έναν άλλο λαό; Όταν προχωρούν σε συνθήματα μίσους επικαλούμενα… θάνατο;

Συνέβη στον αγώνα της Κροατίας με την Αλβανία. Ξαφνικά όλο το γήπεδο άρχισε να φωνάζει έν χορώ «θάνατος στον Σέρβο». Ένα σύνθημα ιδιαίτερα… δημοφιλές και στις δύο χώρες που εξακολουθούν να διεκδικούν εδάφη της Σερβίας (Κόσοβο, Βοσνία).

Κανονικά η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία, αλλά και οι διοργανωτές έπρεπε να διακόψουν το ματς. Η τόσο ευθαίσθητη ΟΥΕΦΑ δεν έχει μόνο μάτια παντού, αλλά και αυτιά.

Όπως βλέπετε και στο βίντεο, ενώ όλο το γήπεδο… ξερνούσε μίσος (και θάνατο) για έναν άλλο λαό, κανείς δεν ευαισθητοποιήθηκε, η σωστότερα ευαισθητοποιήθηκε το μόνο άψυχο στον αγωνιστικό χώρο η μπάλα: Σε ένα σουτ του Μόντριτς χτύπησε σε… ευθαίαθητο σημείο έναν Αλβανό ποδοσφαιριστή και το ματς σταμάτησε για μερικά λεπτά. Μαζί με τη διακοπή του αγώνα, διακόπηκαν και τα συνθήματα.

Μια μπάλα έβαλε γκολ στη… δήθεν ευαισθησία των διοργανωτών και της ΟΥΕΦΑ.

Περαστικά μας…

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This