Οι Γερμανοί τιμώρησαν τους Ούγγρους που πήγαν να κάνουν… ντέρμπι το μεταξύ τους ματς

Άνετη νίκη για τα «πάντσεερ» με 2-0 και πρόκριση στους «16» - Με το ένα... πόδι εκτός διοργάνωσης οι Μαγυάροι

Must Read

Η Γερμανία είναι πλέον και με τη… βούλα στους «16» του Euro. Το επόμενο και τελευταίο ματς που έχει να δώσει με την Ελβετία είναι διαδικαστικού χαρακτήρα για τους διοργανωτές.

Αιτία η νίκη με 2-0 επί της Ουγγαρίας η οποία αντίθετα αναζητά την έκπληξη για να αποδύγει τη τελευταία θέση και να τα δώσει… όλα στο ματς με την Σκωτία για να ελπίζει στην πραμονή της σε αυτό το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Οι Ούγγροι προσπάθησαν να κάνουν… ντέρμπι το ματς πολλές μέρες πριν τη σέντρα. Προσπάθησαν να ανεβάσουν τον ψυχρό πόλεμο με τους διοργανωτές, αλλά δεν τους… βγήκε.

Φυσικά κι οι Γερμανοί τους ακολούθησαν. Στον μεταξύ τους αγώνες φόρεσαν τις ροζ εμφανίσεις που αντιπροσωπεύουν την «πολυσυλλεκτικότητα» της χώρας τους. Μια φανέλα που μοιάζει αρκετά με το ουράνιο τόξο που το 2021 στον μεταξύ τους αγώνα έκανε την ποδοσφαιρική αναμέτρηση και πολιτική.

Τουλάχιστον δικαιώθηκαν. Τα δύο γερμανικά γκολ τα σγημείωσαν δύο -μερικώς – Γερμανοί  ποδοσφαιριστές. Ο ένας είναι ο αρχηγός τους, ο Ιλκάι Γκιντογκάν, γεννημένος στη Γερμανία από γονείς Τούρκους μετανάστες. Τουλάχιστον αυτός είναι τρίτης γενεάς αφού ο παππούς του πήγε στη χώρα να εργαστεί ως ανθρακωρύχος!

Ο άλλος, ο Τζαμάλ Μουσιάλα, έχει πιο σύνθετη καταγωγή. Ο πατέρας του είναι Βρετανός με καταγωγή από τη Νιγηρια, η μητέρα του Γερμανίδα, αλλά Πολωνικές ρίζες. Όσο για τον ίδιο βγάζει το… ψωμί του (που λέει ο λόγος) στην Ισπανία (Μπαρτσελόνα).

Η Γερμανία ήταν καλύτερη, δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα,επιβεβαίωσε ότι θα είναι ένα από τα φαβορί.

Γερμανία (Γιούλιαν Νάγκελζμαν): Νόιερ, Κίμιχ, Ρούντιγκερ, Τα, Μίτελστεντ, Άντριχ (72’ Εμρέ Τσαν), Κροος, Γκουντογκάν (84’ Ουντάβ), Βιρτς (58’ Φίλγκρουγκ), Μουζιάλα (72’ Φίριχ), Χάβερτς (58’ Σανέ).
Ουγγαρία (Μάρκο Ρόσι): Γκουλάσι, Φιόλα, Όρμπαν, Ντάρνταϊ, Μπόλα (75’ Άνταμ), Κέρκεζ (75’ Ζ. Νάγκι), Α. Νάγκι (64’ Κλέινχεϊσλερ), Σάφερ, Σαλάι, Σόμποζλαϊ (87’ Σόμποθ), Βάργκα (87’ Γκάζνταγκ).



Έγιναν…
Γερμανία – Σκωτία 5-1
Ουγγαρία – Ελβετία 1-3
Γερμανία – Ουγγαρία 2-0

Η Βαθμολογία – 1ος όμιλος

Έρχονται…
Τετάρτη 19 Ιουνίου
22:00 Σκωτία – Ελβετία
Κυριακή 23 Ιουνίου
22:00 Ελβετία – Γερμανία
22:00 Σκωτία – Ουγγαρία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This