«Βολικό» 1-1 για την Σκωτία και την Ελβετία

Must Read

Δεν ήθελε κανείς από τους δύο την ισοπαλία. Κυνήγησαν τη νίκη, αλλά το τελικό 1-1 δεν τους… χάλασε. Η Ελβετία με τέσσερις πλέον βαθμούς αντιμετωπίζει τη Γερμανία στο φινάλε της φάσης των ομίλων. Έχει σαφέστατο προβάδισμα για τη 2η θέση και την απευθείας πρόκριση στους «16».

Η Σκωτία με τη σειρά της θεωρητικά ελπίζει στη 2η θέση, αλλά ρεαλιστικά θα κοιτάξει να νικήσει την Ουγγαρία για να περάσει μέσω της… δεύτερης ευκαιρίας, αφού περνούνσ στους «16» και οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι.

Το ματς είχε ενδιαφέρον, η Σκωτία προηγήθηκε κόντρα στη ροή του αγώνα, αλλά με την γκολάρα του Σακίρι οι Ελβετοί ισοφάρισαν.

Στα ενδιαφέροντα από ελληνικής πλευράς η συμμετοχή με την Ελβετία του Λεωνίδα Στεργίου, του αμυντικού της Στουτγάρδης. Ο πατέρας του είναι Έλληνας, η μητέρα του Σέρβα και ο ίδιος επίλεξε να φορέσει τα χρώματα της Ελβετίας όπου γεννήθηκε και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

13′: Από το σουτ του ΜακΤόμνεϊ και την κόντρα στον Σερ, ένα ακόμα αυτογκόλ και η Σκωτία μπροστά στο σκορ!




26′: Η απάντηση με εντυπωσιακό τρόπο από την Ελβετία με τον Σακίρι




Σκωτία (Στιβ Κλαρκ): Γκαν, Ράλστον, Ρόμπερτσον, Μακτόμνεϊ, Χάρνεϊ, Τίερνι (59′ Μακένα), Μαγκίν (90′ Κρίστι), Μαγκρέγκορ, Άνταμς (90′ Σάνκλαντ), Χέντρι, Γκίλμουρ (79′ ΜακΛιν).
Ελβετία (Μουράτ Γιακίν): Ζόμερ, Βίντμερ (86′ Στεργίου), Ακάντζι, Φρόιλερ (75′ Σιέρο), Τζάκα, Ροντρίγκες, Βάργκας (75′ Ρίντερ), Εντόι (86′ Αμντουνί), Αέμπισερ, Σερ, Σακίρι (59′ Εμπολό).




Έγιναν…
Γερμανία – Σκωτία 5-1
Ουγγαρία – Ελβετία 1-3
Γερμανία – Ουγγαρία 2-0
Σκωτία – Ελβετία 1-1

Η Βαθμολογία – 1ος όμιλος

Έρχονται…
Κυριακή 23 Ιουνίου
22:00 Ελβετία – Γερμανία
22:00 Σκωτία – Ουγγαρία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This