Euro 2024: Σάλος με αλβανικά συνθήματα κατά Σκοπιανών και Σέρβων

H UEFA εξετάζει τα βίντεο

Must Read

Αλβανία και Σκόπια σε ακήρυχτο πόλεμο, την Σερβία και το Κόσοβο στην μέση και τα Βαλκάνια σε αναβρασμό! Σάλος επικρατεί με τον Μιρλίντ Ντάκου, ο οποίος μετά το τέλος της αναμέτρησης Κροατία – Αλβανία στο Euro, συμμετείχε με ντουντούκα μάλιστα στα υβριστικά συνθήματα των οπαδών της χώρας του κατά των Σκοπίων. Οι Αλβανοί βέβαια (όπως και οι Κροάτες) δεν έμειναν μόνο στα Σκόπια, αλλά «στόλισαν» και τους Σέρβους.

Νέα μπλεξίματα ενόψει για την Αλβανία, με την UEFA λόγω των φιλάθλων της, να ετοιμάζει καμπάνες, ακόμη και σε παίκτες. Μετά το πρόστιμο που δέχτηκε η αλβανική ομοσπονδία από την ευρωπαϊκή συνομοσπονδία, απειλείται και πάλι, λόγω συμπεριφορών που έχουν παρατηρηθεί.

Τόσο οι Αλβανοί βέβαια, όσο και οι Κροάτες, φώναζαν κατά την διάρκεια του αγώνα υβριστικά συνθήματα και κατά της Σερβίας, με την UEFA να εξετάζει ήδη τις τιμωρίες που θα επιβάλει στις δύο χώρες. Με βαριά ποινή ωστόσο κινδυνεύει και ο ποδοσφαιριστής της Αλβανίας, Μιρλίντ Ντάκου.

Ο Ντάκου έδωσε το σύνθημα, με τους οπαδούς της Αλβανίας να φωνάζουν στην συνέχεια «γ@μw τους Σκοπιανούς». Η UEFA αναμένεται φυσικά να εξετάσει το βίντεο, με τον Ντάκου να κινδυνεύει με πολύ βαριά τιμωρία.

Την παραδειγματική τιμωρία των Κροατίας και Αλβανίας ζητά από την UEFA η Σερβία και απειλεί ότι εάν κάτι τέτοιο δεν συμβεί τότε σκέφτεται σοβαρά την αποχώρησή της από την διοργάνωση.

Ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας της Σερβίας, Γιόβαν Σουρμπάτοβιτς σε δηλώσεις του έκανε γνωστό ότι θα αποσταλεί σχετικό έγγραφο στη UEFA με το οποίο θα ζητείται η τιμωρία των δύο ομάδων γιατί στο 59ο λεπτό του μεταξύ τους αγώνα οι οπαδοί και των δύο φώναξαν ένα σύνθημα κατά της Σερβίας. «Σκοτώστε, σκοτώστε, σκοτώστε τους Σέρβους», ήταν αυτό που εξόργισε την ομοσπονδία της γειτονικής μας χώρας.

«Θα ζητήσουμε την παραδειγματική τιμωρία της Κροατίας και της Αλβανίας και είμαστε σίγουροι ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί ακόμη και εάν αυτό μας κοστίσει την συμμετοχή μας στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα. Είμαστε σίγουροι ότι θα επιβληθεί τιμωρία, και εάν αυτό δεν γίνει τότε θα σκεφτούμε το πώς θα αντιδράσουμε», ανέφερε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This