Η Σερβία… πήρε την μπουκιά από το στόμα της Σλοβενίας στο ντέρμπι των… Ελλήνων!

Ισοφάριση με Γιόβιτς στην εκπνοή του ματς

Must Read

Η Σλοβενία μέχρι την τελευταία φάση του αγώνα με τη Σερβία έκανε υπολογισμούς για το πως θα αξιοποιήσει το αναμενόμενο τρίποντο στο δρόμο για τους «16«.

Μόνο που οι σκληροτράχηλοι Σέρβοι απέδειξαν ότι δεν τα παρατάνε ποτέ. Στην τελευταία κυριολεκτικά φάση κέρδισαν κόρνερ, εκτελέστηκε και ο Λούκα Γιόβιτς φθάνοντας στον ουρανό για να πιάσει την κεφαλιά της ισοφάρισης έστειλε στσα ουράνια μια ολόκληρη χώρα.

Η Σερβία πήρε έναν βαθμό, τον πρώτο της και ελπίζει σε νίκη – υπέρβαση επί της Δανίας για να έχει ελπίδες πρόκρισης. Η Σλοβενία με τη σειρά της έχει μεν δύο βαθμούς με ισάριθμες ισοπαλίες (η πρώτη με τη Δανία με το ίδιο σκορ), αλλά στο τελευταίο ματς έχει να ανέβει… βουνό καθώς αντιμετωπίζει την Αγγλία.

Το ματς δεν ήταν απλά ένα… βαλκανικό ντέρμπι, άσχετα εάν δεν αρέσει ο χαρακτηρισμός στους Σλοβένους, αλλά κυρίως ελληνικό. Έξι ποδοσφαιριστές, από τρεις σε κάθε ομάδα αγωνίζονται σε ελληνικές ομάδες. Τέσσερις στον Παναθηναϊκό (Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Μλαντένοβιτς), ένας στην ΑΕΚ (Γκατσίνοβιτς) και ένας στον ΠΑΟΚ (Αντρίγια Ζίβκοβιτς).

69′: Η Σλοβενία φθάνει στο γκολ με την προβολή του Κάρνιτσνικ




Η ισοφάριση στο 90+5 με τον Γιόβιτς




Σλοβενία (Ματίαζ Κεκ): Όμπλακ, Κάρνιτσνικ, Ντρκούσιτς, Μπίγιολ, Γιάνζα, Στογιάνοβιτς (76′ Βέρμπιτς), Τσέριν, Μλάκαρ (64′ Στάνκοβιτς), Έλσνικ (90+1′ Μπρέκαλο), Σπόραρ, Σέσκο (76′ Βιμπότνικ).
Σερβία (Ντράγκαν Στοΐκοβιτς): Ραΐκοβιτς, Μιλένκοβιτς, Βελίκοβιτς, Πάβλοβιτς, Ζίβκοβιτς (82′ , Ίλιτς, Λούκιτς (64′ Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς), Μλαντένοβιτς (46′ Γκατσίνοβιτς), Τάντιτς (82′ Μπιρμάνσεβιτς) Σάμαρντζιτς), Βλάχοβιτς (46′ Γιόβιτς), Μίτροβιτς.




Έγιναν…
Σλοβενία – Δανία 1-1
Σερβία – Αγγλία 0-1
Σλοβενία – Σερβία 1-1

Η Βαθμολογία – 3ος όμιλος

Έχονται…
Πέμπτη 20 Ιουνίου
19:00 Δανία – Αγγλία
Τρίτη 25 Ιουνίου
22:00 Αγγλία – Σλοβενία
22:00 Δανία – Σερβία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This