Έχασε την ευκαιρία η Δανία να κάνει το… μπαμ, ισοπαλία 1-1 με την Αγγλία

Must Read

Πριν λίγες μέρες ένα κομπιούτερ επικαλούμενο την τεχνική νοημοσύνη και επεξεργαζόμενο στοιχεία από τη φόρμα των ομάδων που μετέχουν στο Euro είχε αποφανθεί ότι στον τελικό θα φθάσουν η Αγγλία με τη Γαλλία.

Αυτό έλεγε και η… ανθρώπινη νοημοσύνη, μόνο που η τα «λιοντάρια» με τις εμφανίσεις τους έχουν βαλθεί να διαψεύσουν ανθρώπους και μηχανές.

Η Δανία… έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να καταγράψει στην Φρανκφούρτη μια μεγάλη νίκη, όχι μόνο ιστορική, αλλά και καθοριστική για την πρόκριση στους «16».

Το τελικό 1-1 αδικεί κατάφορα τους βορειοευρωπαίους που είχαν περισσότερες χτυπητές ευκαιρίες για να σκοράρουν απέναντι σε μια Αγγλία που κατάφερε να προηγηθεί, αλλά στη συνέχεια δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει το προβάδισμα. Κι αντ’ αυτού βρέθηκε σε θέση άμυνας.

Τώρα στον όμιλο όλα είναι ρευστά. Λογικά οι Άγγλοι με τους Σλοβένους θα ήθελαν απλά να επιβεβαιώσουν την πρόκριση τους. Τώρα θα τη διεκδικήσουν. Το αυτό ισχύει και για τους Δανούς που θα παίζουν με τους Σέρβους.

18′: Ο Χάρι Κέιν ευνοήθηκε από τις κόντρες και έκανε αυτό που ξέρει. Έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.




34′: Η ισοφάριση (1-1) για τη Δανία με τον Χιούλμαντ.




Δανία (Κάσπερ Χιούλμαντ): Σμάιχελ, Άντερσεν, Βέστεγκαρντ, Κρίστενσεν (57′ Μπαχ), Μέλε, Κρίστιανσεν, Χόιμπιεργκ, Χιούλμαντ (82′ Νόργκαρντ), Έρικσεν (82′ Όλσεν), Βιντ (57′ Ντάμσγκαρντ), Χόιλουντ (67′ Πόουλσεν).
Αγγλία (Γκάρεθ Σαουθγκέιτ): Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς, Γκουεχί, Τρίπιερ, Άρνολντ (54′ Γκάλαχερ), Ράις, Φόντεν (69′ Μπόουεν), Σακά (69′ Έζε), Μπέλιγχαμ, Κέιν (69′ Γουίτκινς). 




Έγιναν…
Σλοβενία – Δανία 1-1
Σερβία – Αγγλία 0-1
Σλοβενία – Σερβία 1-1
Δανία – Αγγλία 1-1

Η Βαθμολογία – 3ος όμιλος

Έχονται…
Πέμπτη 20 Ιουνίου
19:00 Δανία – Αγγλία
Τρίτη 25 Ιουνίου
22:00 Αγγλία – Σλοβενία
22:00 Δανία – Σερβία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This