Ρομπέρτο Μπάτζιο: Ένοπλοι στο σπίτι του – Τρόμος για τον «μικρό Βούδα» του ιταλικού ποδοσφαίρου

Σκηνές θρίλερ

Must Read

Εφιαλτικές στιγμές για τον Ρομπέρτο Μπάτζιο την ώρα του αγώνα Ισπανία – Ιταλία για το Euro. Άγνωστοι διέρριξαν το σπίτι του ενώ ήταν μέσα μαζί με την οικογένειά του και τον χτύπησαν στο κεφάλι.

Οι δράστες ήταν πέντε και μπήκαν στο σπίτι του «μικρού Βούδα», χτυπώντας τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή στο κεφάλι με την λαβή του όπλου και τον κλείδωσαν σε μια ντουλάπα μαζί με την οικογένειά του. Έπειτα, έκλεψαν πολύτιμα αντικείμενα, ρολόγια και κοσμήματα. Ύστερα από περίπου 40 λεπτά ο Μπάτζιο κατάφερε να απελευθερωθεί και κάλεσε την αστυνομία.

Παράλληλα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου του έγιναν ράμματα στο τμήμα επειγόντων περιστατικών στα χτυπήματά του. Το ευχάριστο είναι ότι ο Ιταλός πρώην σούπερ σταρ (όπως και τα άλλα μέλη της οικογένειάς του) δεν διατρέχουν κίνδυνο για την ζωή τους, παρά το τεράστιο σοκ που υπέστησαν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This