Σκληρό ροκ από την Αυστρία, διέλυσε με 3-1 κάθε ελπίδα της Πολωνίας

Must Read

Η Αυστρία μπορεί να φημίζεται για το βαλς, αλλά οι ποδοσφαιριστές της στον αγώνα με την Πολωνία προτίμησαν να χορέψουν σε ρυθμούς… ροκ! Ήταν άνα ματς ζωής ή θανάτου και για τις δύο ομάδες. Εϊχαν χάσει στο πρώτο ματς, μια ακόμα ήττα τους οδηγούσε με μαθηματική ακρίβεια στον αποκλεισμό και την τελευταία θέση του 4ου ομίλου.

Ε, λοιπόν η Αυστρία το ήθελε περισσότερο να… ζήσει. Έπρεπε να κάνει την υπέρβαση να νικήσει για πρώτη φορά σε επίσημη διοργάνωση την Πολωνία και τα κατάφερε!

Προηγήθηκε, ισοφαρίστηκε, αλλά με ξέφρενο ρυθμό στο β’ μέρος έφθασε σε μια σπουδαία νίκη (3-1) κι όλα πλέον θα κριθούν στην υπόθεση πρόκριση στους «16» στα τελευταία ματς του ομίλου.

Οι Αυστριακοί αντιμετωπίζουν την Ολλανδία, οι Πολωνοί τη Γαλλία κι όποιος αντέξει! Πολλά στη διαμόρφωση τουομίλου θα κριθούν και στο ματς ποπυ ακολουθεί, ατυτό της Ολλανδίας με τη Γαλλία.

9′: Η Αυστρία προηγήθηκε νωρίς με γκολ από έναν κεντρικό αμυντικό, τον αρχηγό της Ολλανδικής Φέγενορντ, τον ΓκερτνΤράουνερ.




30′: Ο Κριστόφ Πιάτεκ, ισοφαρίζει για την Πολωνία




66′: Νέο προβάδισμα για την Αυστρία με τον Μπαουμγκάρτνερ




78′ Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι η Αυστρία ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-1 με τον Αρναούτοβιτς




Πολωνία (Μίχαλ Πρόμπιερς): Σέσνι, Μπέντναρεκ, Νταβίντοβιτς, Κίβιορ, Φρανκόβσκι, Πιοτρόβσκι (46′ Μόντερ), Ζαλέβσκι, Σλισς, Μπούσκα (60′ Λεβαντόφσκι), Ζιελίνσκι, Πιάτεκ.
Αυστρία (Ραλφ Ράγκνινγκ): Πεντζ, Μουένε, Τράουνερ (60′ Ντάνσο), Λίνχαρτ, Πος (63′ Μουένε), Σάιβαλντ, Γκρίλιτς (46′ Βίμερ), Λάιμερ, Μπαουμγκάρτνερ (81′ Σμιντ), Ζάμπιτσερ, Αρναούτοβιτς (81′ Γκρέγκοριτς).




Έγιναν…
Πολωνία – Ολλανδία 1-2
Αυστρία – Γαλλία 0-1
Πολωνία – Αυστρία 1-3

Η Βαθμολογία – 4ος όμιλος

Έρχονται…
Παρασκευή 21 Ιουνίου
22:00 Ολλανδία – Γαλλία
Τρίτη 25 Ιουνίου
19:00 Ολλανδία – Αυστρία
19:00 Γαλλία – Πολωνία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This