Έχει δρόμο η Εθνική μπάσκετ – Νίκη με 78-73 την Πολωνία στο ΣΕΦ χωρίς Γιάννη Αντετοκούνμπο

Must Read

Θα ήταν μια καλή πρόβα της Εθνικής μπάσκετ το 78-73 με την Πολωνία δεδομένων των προβλημάτων και τις ελάχιστες προπονήσεις, εάν δεν μεσολαβούσε ο τραυματισμός του Γιώργου Παπαγιάννη που έφυγε στο 24′ για να του γίνουν ράμματα στο φρύδι.

«Με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο που είμαστε κακοί, είμαι ικανοποιημένος. Χρειαζόμαστε να παίζουμε καλή άμυνα. Θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει. Πρέπει να συνηθίσουμε να παίζουμε για τη νίκη» είπε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο ομοσπονδιακός τεχνικός Βασίλης Σπανούλης που άνοιξε το ροτέισον και απόντος του Γιάννη Αντετοκούνμπο έδωσε την ευκαιρία σε όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες να δείξουν την αξία τους.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος, ένας από τους πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος έδειξε υψηλό βαθμό ετοιμότητας με τους 11 πόντους, όσους και ο Παπαγιάννης.

Καλή και η παρουσία του Χαραλαμπόπουλου (10 πόντοι).

Η εθνική έχει δύο ακόμα φιλικά πριν το τουρνουά «Ακρόπολις»

*Την Τρίτη 25 Ιουνίου (ώρα 20:00 στο ΣΕΦ) με το Μαυροβούνιο, και
*Την Πέμπτη 27 Ιουνίου (ώρα 20:00 στο ΣΕΦ) με τις Μπαχάμες

Διαιτητές: Τσαρούχα, Τηγάνης, Μηλαπίδης
Δεκάλεπτα: 19-27, 46-41, 60-60, 78-73.
Ελλάδα (Σπανούλης): Γουόκαπ 7 (6 ασίστ), Λόυντζης 3 (1/4 τρίποντα), Λαρεντζάκης, Μωραϊτης 3, Τολιόπουλος 12 (3), Καλάθης 8, Καλαϊτζάκης 8, Παπαγιάννης 12 (2), Χαραλαμπόπουλος 11 (3), Κουζέλογλου 2, Χουγκάζ 6 (1), Μήτογλου 6.
Πολωνία (Μίλιτσιτς): Αντρζέι, Μπαλτσερόφκσι 11 (1), Σοκολόφσκι 9 (2), Σλότερ 17 (3), Μίλισιτς 13 (12 ριμπάουντ), Μάζουρτζακ 2, Πονίντκα 9 (1), Εντζιεβά 6, Μπογούτσκι 2, Μίχαλακ 4, Ζολνιέρεβιτς, Νίζιολ.




 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This