Η Γεωργία απέκτησε νέο ποδοσφαιρικό ήρωα στο 1-1 με την Τσεχία, αλλά και μοιραίο παίκτη!

Must Read

Το 1-1 της Γεωργίας με την Τσεχία είχε δύο πρωταγωνιστές. Έναν θετικό κι ένα μοιραίο.
Ο 23χρονος τερματοφύλακας της, ο Γκιόργκι Μαμαρντασβίλι ήταν αυτός που κράτησε την ισοπαλία με τις επεμβάσεις του οι οποίες ήταν περισσότερες κι από τα γράμματα του μακρόσυρτου επωνύμου του. Ο τερματοφύλακας της Βαλένθια ήταν αυτός που έλαμψε στο μεσημεριανό ματς στο Αμβούργο πιο έντονα από κάθε άλλο.
Υπήρχε όμως και ο Σάμπα Λομπζανίτσε της Αταλάντα που λίγο πριν ο διαιτητής του αγώνα σφυρίξει το τέλος του ματς έχασε μοναδική ευκαιρία για να χαρίσει στην ομάδα του τη νίκη όταν βρέθηκε σχεδόν μόνος με τον Τσέχο γκολκίπερ Στάνεκ κι αντί να τον πλασάρει και να σκοράρει έστειλε την μπάλα πολλά μέτρα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι!
Η Γεωργία πήρε τον πρώτο της βαθμό στη διοργάνωση σε ένα ματς που και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη για να ελπίζουν στην πρόκριση.
Η Τσεχία ήταν καλύτερη, αλλά βρέθηκε μπροστά στον Μαμαρντασβίλι που είχε υψώσει τείχος μπροστά στην εστία του. Ακόμη και το γκολ που δέχτηκε θύμιζε… μπιλιάρδο.

45+1′: Η Γεωργία κερδίζει πέναλτι (σε χέρι τοιυ Χράνατς), το εκτελεί ο Μικαουτάτζε και ανοίγει το σκορ.




59′: Η ισοφάριση για την Τσεχία από κεφαλιά του Λινγκρ, η μπάλα χτυπά το δοκάρι στην επαναφορά χτυπά στο στήθος του Σικ και… 1-1.




Γεωργία (Βίλι Σανιόλ): Μαμαρντασβίλι, Κακαμπάτζε, Ντβάλι, Κάσια, Κβερκβέλια, Κοτσορασβίλι, Κβαρατσχέλια (82′ Λομπζανίτζε), Νταβιτασβίλι (62′ Τσακβετάτζε), Μεκβαμπισβίλι, Τσιταϊσβίλι (62΄Λοχασβίλι), Μικαουτάτζε (88′ Κβιτάλια).
Τσεχία (Ιβάν Χάσεκ): Στάνεκ, Χόλες, Χράνατς (55′ Λινγκρ), Τσούφαλ, Χλόζεκ, Σικ (68′ Τσίτιλ), Πρόβοντ (81′ Μπαράκ), Τζούρασεκ (81′ Σέβτσικ), Τσερνί (556′ Γιουράσεκ), Κρέιτσι, Σούτσεκ.




Έγιναν…
Τουρκία – Γεωργία 3-1
Πορτογαλία – Τσεχία 2-1
Γεωργία – Τσεχία 1-1
Η Βαθμολογία – 6ος όμιλος

Έχονται…
Σάββατο 22 Ιουνίου
19:00 Τουρκία – Πορτογαλία
Τετάρτη 26 Ιουνίου
22:00 Γεωργία – Πορτογαλία
22:00 Τσεχία – Τουρκία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This