Πρόκριση της Πορτογαλίας στους «16» με υποσχέσεις, ξέσπασε (3-0) στην Τουρκία

Μοιραίος ο Ακαϊντίν, πρώην του Παναθηναϊκού, που... έκαψε την ομάδα του με αυτογκολ στο 28'

Must Read

Σκηνές από ταινία… προσεχώς παρουσίασε η Πορτογαλία. Προκρίθηκε στους «16» της επόμενης φάσης κι έδειξε ότι μπορεί μνα φθάσει ψηλά. Με τέτοια εμφάνιση λογικό ήταν να την… πληρώσει η Τουρκία. Δεν είναι ότι ηττήθηκε με 3-0, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει το παιχνίδι της.

Κι όχι μόνο αυτό. Η πίεση του ασκήθηκε από τους Πορτογάλους υποχρέωσε τον Ακαϊντίν να σημειώσει αυτογκόλ στο 28′ διαμορφώνοντας το 2-0!

Από τα αξιοσημείωτα του αγώνα η υπέροχη συνεργασία του Κριστιάνο Ρονάλντο στο τρίτο γκολ όταν προτίμησε να δώσει ασίστ για να γίνει το 3-0, παρά να επιχειρήσει σουτ από δύσκολη θέση.

Ο Πέπε, στα 41 χρόνια του ήταν ο κορυφαίος των Πορτογάλων στην άμυνα.

Σε αντίθεση με την εντυπωσιακή εμφάνιση των νικητών, αυτοί που έχασαν κατά κράτος, εκτός των Τούρκων ήταν οι διοργανωτές. Τουλάχιστον τέσσερις φορές διακόπηκε το ματς από εισβολές θεατών στον αγωνιστικό χώρο. Η πιο… αθώα από αυτές ένας πιτσιρικάς που έβγαλε σέλφι με τον Ρονάλντο!

21′: Η πίεση της Πορτογαλίας απέφερε το γκολ με το σουτ του Μπερνάντο Σίλβα.



28′: Μπορεί ο Ακαϊντίν στο προηγούμενο ματς με τη Γεωργία να ήταν αρκετά καλός, αλλά με την Πορτογαλία στάθηκε μοιραίας. Το λάθος γύρισμα δύσκολα θα το ξεχάσουν και θα το ξεπεράσουν οι συμπατριώτες του.



56′: Υποδειγματική ασίστ του Κριστιάνο Ρονάλντο στον Μπρούνο Φερνάντες για να σιγουρέψει το γκολ. Σοφή ενέργεια. Ο Κριστιάνο χειροκροτήθηκε περισσότερο ακόμα κι είχαν είχε σημειώσει αυτός το γκολ.



Τουρκία (Βιτσέντσο Μοντέλα): Μπαγιντίρ, Τσελίκ, Ακαϊντίν (76′ Ντεμιράλ), Μπαρντακσί, Καντιόγλου, Κοκτσού (46′ Γιατζιτζί), Τσαλχάνογλου, Αϊχάν, Ακγκούν (70′ Γκιουλέρ), Γιλμάζ, Ακτούρκογλου.
Πορτογαλία (Ρομπέρτο Μαρτίνεθ): Ντιόγκο Κόστα, Κανσέλο (70′ Σεμέδο), Ρούμπεν Ντίας, Πέπε (83′ Σίλβα), Μέντες, Βιτίνια (88′ Νέβες), Παλίνια (46′ Νέβες), Φερνάντες, Μπερνάρντο Σίλβα, Ρονάλντο, Λεάο (46′ Νέτο).

 

Έγιναν…
Τουρκία – Γεωργία 3-1
Πορτογαλία – Τσεχία 2-1
Γεωργία – Τσεχία 1-1
Τουρκία – Πορτογαλία 0-3
Η Βαθμολογία – 6ος όμιλος

Έχονται…
Τετάρτη 26 Ιουνίου
22:00 Γεωργία – Πορτογαλία
22:00 Τσεχία – Τουρκία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This