Ρομέλου Λουκάκου: Σκόραρε τρεις φορές, αλλά δεν μέτρησε κανένα!

Όσκαρ ατυχίας στον σέντερ φορ του Βελγίου που αντί για πρώτος σκόρερ μένει χωρίς γκολ!

Must Read

Το όσκαρ ατυχίας αυτού του Euro ανήκει δικαιωματικά στον Βέλγο επιθετικό Ρομέλου Λουκάκου. Θα μπορούσε να είναι πρώτος σκόρερ σε αυτό το τουρνουά μετά τους δύο πρώτους αγώνες που έδωσε η ομάδα του, με τρία τέρματα, αλλά παραμένει χωρίς γκολ.
Αιτία είναι το VAR. Και τις τρεις φορές με παρέμβαση της τεχνολογίας δεν μέτρησαν τα τέρματα που σημείωσε.
Το… κακό άρχισε από το ματς με τη Σλοβακία. Δύο φορές πανηγύρισε γκολ, δύο φορές του… κόπηκε η χαρά έπειτα από δύο λεπτά.
Μάλιστα μια από τις δύο η ευθύνη δεν ήταν δική του. Η επανεξέταση της φάσης έδειξε ότι ο συμπαίκτης του Οπεντά που έκανε την ασίστ χρησιμοποίησε το χέρι για να κοντρολάρει την μπάλα!




Συνέχεια στο ματς του Σαββάτου στον αγώνα με τη Ρουμανία. Οι συμπατριώτες του σκόραραν δύο φορές, ο Λουκάκου μια, αλλά και πάλι χωρίς να μετρήσει το γκολ.




Το αποτέλεσμα είναι ο Βέλγος επιθετικός με καταγωγή από το Ζαΐρ να έχει σε αυτό το τουρνουά σε 180 λεπτά συμμετοχής μια ασίστ, οκτώ σουτ, τρια που δεν μέτρησαν μέσω VAR!
Και να φανταστεί κανείς ότι ο Λουκάκου με την ομάδα του Βελγίου έχει σκοράρει 85 φορές σε 116 αγώνες, ενώ φέτος με τη Ρόμα βρήκε δίχτυα 13 φορές σε 32 ματς πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This