Μαζί στο βάθρο Γκολομέεβ και Μπίλας – Τερμάτισαν πρώτος και δεύτερος στα 50μ. ελεύθερο!

Must Read

Ιστορία έγραψαν σήμερα, Κυριακή 23/6 ο Κριστιάν Γκολομέεβ και ο Στέργιος Μπίλας, καθώς τερμάτισαν στην 1η και τη 2η θέση, αντίστοιχα, στα 50μ. ελεύθερο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου που διεξάγεται στο Βελιγράδι.

Οι αθλητές του Άκη Οικονόμου πραγματοποίησαν μια ονειρική κούρσα στον τελικό, με τον Γκολομέεβ να κατακτά το χρυσό μετάλλιο με χρόνο 21.72 και τον Μπίλα να κατακτά το ασημένιο με χρόνο 21.73(!), με το ελληνικό «δίδυμο» να κάνει ένα απίθανο «1-2» για την ελληνική κολύμβηση, τερματίζοντας σχεδόν ταυτόχρονα και αφήνοντας τρίτο και… καταϊδρωμένο τον Ουκρανό παγκόσμιο πρωταθλητή Βλάντισλαβ Μπούκοβ!

Μάλιστα, ο Γκολομέεβ, χάρη σε αυτή του τη νίκη, στέφεται για πρώτη φορά στην καριέρα του πρωταθλητής Ευρώπης. Με τα δύο αυτά μετάλλια η ελληνική κολυμβητική αποστολή φτάνει αισίως τα 14 συνολικά στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

  • Δείτε τη νικητήρια κούρσα:




  • Δείτε τις δηλώσεις των νικητών:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This