Έβγαλε… νύχια η Ελβετία, αλλά έσωσε η Γερμανία την πρωτιά με γκολ στο 90+2′!

Με γκολ στο τελευταίο, δέκατο λεπτό των καθυστερήσεων η Ουγγαρία 1-0 την Σκωτία

Must Read

Ο Εντόι έδειξε τα… νύχια του για την Ελβετία στο 28′ του αγώνα με τη Γερμανία. Από το… πουθενά κι ενώ νωρίτερα δεν μέτρησε μέσω VAR γκολ των Γερμανών, μπήκαν μπροστά στο σκορ κι άρχισαν να ξετυλίγουν και να γεύονται τη… σοκολάτα της πρόκρισης, αλλά, κυρίως της πρώτης θέσης στον όμιλο, αφήνοντας δεύτερους τους οικοδεσπότες.

28′: Η Γερμανία σκόραρε στο 17′, το γκολ δεν μέτρησε μέσω VAR, αλλά αντίθετα μέτρησε το γκολ των Ελβετών με τον Εντόι




Μόνο που η Γςερμανία έχει αποδείξει ότι σε αυτή τη διοργάνωση είναι πολύ σκληρή για να χάσει. Μπορεί να μην κέρδισε, αλλά ισοφάρισε στο 90+2′ με τον Νίκλας Φίλκρουγκ που είχε περάσει στον αγώνα πριν 16 λεπτά.

90+2′ Η ισοφάριση της Γερμανίας




Ελβετία (Μουράτ Γιακίν): Ζόμερ, Βίντμερ, Ακάντζι, Εμπολό (65′ Ντουά), Φρόιλερ, Τζάκα, Ροντρίγκες, Εντόι (65′ Αμπντοίνι), Έμπισερ, Σερ, Ρίντερ (65′ Βάργκας).
Γερμανία (Γιούλιαν Νάγκελσμαν): Νόιερ, Ρίντιγκερ, Τα (61′ Σλότερμπεκ), Κίμιχ, Χάβερτς, Κρόος, Μουσιάλα (76′ Φίλκρουγκ), Βιρτς (71′ Σανέ), Μίτελστεντ (61′ Ράουμ), Γκιντογκάν, Άντριχ (65′ Μπάιερ).




Η Ουγγαρία ξεπέρασε το σοκ του τραυματισμού του Βάργκας και κατάφερε να σκοράρει στο χειρότερο, ποιοτικά, ματς της διοργάνωσης. Θύμα της η Σκωτία που έμεινε στην 4η θέση. Οι Μαγυάροι ελπίζουν, με λίγες πάντως πιθανότητες να βρίσκονται στις τέσσερις καλύτερες τρίτες των ομίλων. Χρυσός σκόρερ ο Κέβιν Τσάμποτ που είχε περάσει στον αγώνα στο 86′!




Σκωτία (Στιβ Κλαρκ): Γκαν, ΜακΚένα, Χάνλεϊ, Χέντρι, Ράλστον, Ρόμπερτσον (83′ ΜαΚλιν), ΜακΓκιν (77′ Άρμστρονγκ), Γκίλμουρ (83′ Κρίστι), ΜακΓκρέγκορ, ΜακΤόμινεϊ, Άνταμς (77; Σάντκλαντ).
Ουγγαρία (Μάρκο Ρόσι): Γκουλάτσι, Μπότκα, Ορμπάν, Ντάρνταϊ (74′ Σάλαι), Μπόλα (86′ Τσάμποτ), Στίλες (61′ Νάγκι), Σέφερ, Κέρκεζ (89′ Κλεϊνχέισλερ), Σαλάι (89′ Μόργκαν), Σομποσλάι, Βάργκα (74′ Άνταμ).




Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 1ου ΟΜΙΛΟΥ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This