Euro 2024: Απόβαση χιλιάδων Αλβανών στο Ντίσελντορφ – Η εθνική τους ψάχνει την υπέρβαση κόντρα στην Ισπανία

Ετοιμάζουν και πάλι πανστρατιά

Must Read

Η εθνική Αλβανίας βρέθηκε στον όμιλο (3o) της φωτιάς στο Euro, μαζί με Κροατία, Ιταλία και Ισπανία και… φροντίζει αγωνιστικά ή και εξωαγωνιστικά να κάνει όσο πιο αισθητή την παρουσία της στο 17ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Πλέον, οι Αλβανοί ζουν και αναπνέουν για το αποψινό (22.00) ματς με την καλύτερη ομάδα του 3ου ομίλου και εκ των φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου στο Euro 2024, την Ισπανία, με την Αλβανία να θέλει μόνο νίκη για να πάρει την πρόκριση στα νοκ-άουτ και να αναμένεται να έχει ξανά στις εξέδρες τεράστια στήριξη από τους οπαδούς της.

Έτσι, μετά από την κοκκινόμαυρη λαοθάλασσα από 50.000 φίλους της στο Ντόρτμουντ για τον αγώνα της πρεμιέρας, το ίδιο χρώμα θα πλημμυρίσει και το Ντίσελντορφ, με τα ρεπορτάζ να κάνουν λόγο για παρουσία 35.000 χιλιάδων στις εξέδρες της “Merkur-Spiel Arena” για τον αγώνα με την “ρόχα”! Η απόβαση όμως αναφέρει προς το σημείο περίπου 100.000 οπαδών…

Είναι τέτοια η δίψα των Αλβανών φιλάθλων να βρεθούν στο γήπεδο, ώστε αρκετοί εξ αυτών να έχουν αγοράσει εισιτήρια από οπαδούς της Ισπανίας που θέλησαν να τα πουλήσουν από τη στιγμή που η ομάδα τους έχει εξασφαλίσει την πρόκριση, με τους οργανωμένους να ενημερώνουν μέσω Instagram για το ακριβές σημείο συνάντησης, ώστε να πάνε όλοι μαζί στο γήπεδο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This