Η Σλοβενία των Ελλήνων στους «16» του EURO – Άντεξε και στην πίεση της Αγγλίας (0-0)

Τσέριν, Σπόραρ και Βέρμπιτς συνεχίζουν στη διοργάνωση

Must Read

Η Σλοβενία ήταν ένα από τα αουτσάιντερ του 3ου ομίλου. Κι όμως κατάφερε με τρεις ισοπαλίες απέναντι σε θεωρητικά ανώτερες ομάδες, να βρίσκεται στη 2η θέση της ειδικής βαθμολογίας των τρίων ομάδων στους έξιο ομίλους. Με δεδομένο ότι απομένουν σε δύο ομίλους οι τελευταίοι αγώνες της πρώτης φάσης δεν… προλαβαίνει να αποκλειστεί με τους τρεις βαθμούς που έχει συγκεντρώσει.

Στο 0-0 με την Αγγλία ήταν συγκινητική. Με την υποστήριξη χιλιάδων οπαδών της κατάφερε να αντέξει απέναντι σε μια ομάδα που είχε μεν βαρύ όνομα, αλλά καθόλου χάρη. Με δύο ευκαιρίες σε 90′ αγώνα τα λιοντάρια δεν έβγαλαν για ένα ακόμα ματς… νύχια. MVP αναδείχτηκε ο Τσέριν του Παναθηναϊκού.

Οι Σλοβένοι παίζοντας έξυπνα κατάφεραν να πάρουν αυτό που ήθελαν. Δίκαια πανηγύρισαν την πρόκριση με το σφύριγμα της λήξης.




Αγγλία (Γκάρεθ Σαουθγκέιτ): Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς, Γκουέχι, Τρίπιερ, Ράις, Γκάλαχερ (46′ Μέινου), Μπέλιγχαμ, Σακά (71′ Πάλμερ), Κέιν, Φόντεν (89′ Γκόρντον).
Σλοβενία (Ματίαζ Κεν): Όμπλακ, Κάρνιτσνικ, Ντρκούσιτς, Μπίγιολ, Γιάνζα (89′ Μπάλκοωετς), Στογιάνοβιτς, Έλσνικ, Τσέριν, Μλάκαρ (86′ Στάνκοβιτς), Σπόραρ (86′ Τσέλαρ), Σέσκο (75′ Ίλιτσιτς).




Ούτε στο Μόναχο το ματς είχε γκολ. Οι Δανοί ήταν καλύτεροι, αλλά καθόλου παραγωγικοί. Οι Σέρβοι έκαναν κι αυτοί την προσπάθεια τους, αλλά δεν κατάφεραν να αποφύγουν την τελευταία θέση που σημαίνει επιστροφή στην πατρίδα. Η παρουσία του Νόβακ Τζόκοβιτς στην εξέδρα δεν κατάφερε να μεταφέρει την αύρια της επιτυχίας στους «πλάβι».

Δανία (Κάσπερ Χιούμλαντ): Σμάιχελ, Άντερσεν, Κρίστενσεν, Βέστεργκααρντ, Μπα (77′ Κρίστιανσεν), Χιούλμαντ (77΄Ντιλέινι), Χέιμπιεργκ, Μάλε, Έρικσεν (88′ Πάουλσεν), Βιντ (46′ Όλσεν), Χέιλουντ (46′ Ντόλμπεργκ).
Σερβία (Ντράγκαν Στοΐκοβιτς): Ραΐκοβιτς, Μιλένκοβιτς, Βελίκοβιτς, Πάβλοβιτς, Μιχαΐλοβιτς (73′ Μλαντένοβιτς), Ίλιτς (67′ Βλάχοβιτς), Γκουντέλι (46′ Γιόβιτς), Α. Ζίβκοβιτς, Σάμαρτζιτς (46′ Τάντιτς), Λούκιτς (87′ Μιλίνκο Σάβιτς), Μίτροβιτς.




Η τελική βαθμολογία στον 3ο όμιλο

Η μέχρι στιγμής βαθμολογία των ομάδων που τερμάτισαν τρίτες στους ομίλους τους. Περνούν στους «16» οι τέσσερις καλύτερες ομάδες

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This