Εθνική Μπάσκετ Ανδρών: Διαμαντίδης και Παπαλουκάς στην προπόνηση, μπήκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Must Read

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να συμμετέχει στην προπόνηση και να είναι έτοιμος για τα πρώτα λεπτά συμμετοχής του σε φιλική αναμέτρηση της εθνικής αυτό το καλοκαίρι συνεχίστηκε η προετοιμασία της εθνικής, σήμερα, Τετάρτη (26/06) ενόψει του Προολυμπιακού Τουρνουά του Πειραιά που αρχίζει στις 2 Ιουλίου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς ξεπέρασε το πρόβλημα που τον κράτησε εκτός χθες (25/6) στη φιλική αναμέτρηση με το Μαυροβούνιο και αύριο, Πέμπτη (27/06) θα αγωνιστεί απέναντι στις Μπαχάμες, στις 20:00, στον δεύτερο αγώνα της «επίσημης αγαπημένης», στο Τουρνουά «Ακρόπολις». Εξάλλου, αυτό προανήγγειλε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής, Βασίλης Σπανούλης, μετά την ευρεία νίκη επί της εθνικής Μαυροβουνίου.




 

Στο ΣΕΦ, σήμερα (26/06) βρέθηκαν και δύο παλαίμαχοι διεθνείς γκαρντ με μετάλλια και σημαντική συμβολή στις επιτυχίες της εθνικής. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Θοδωρής Παπαλουκάς μίλησαν στους Έλληνες διεθνείς, πριν από την έναρξη της προπόνησης. Συγκεκριμένα, τους είπαν: «Εχετε πετύχει πολλά με τις ομάδες σας, είσαστε όλοι παίκτες εγνωσμένης αξίας και αξίζει η γενιά σας να χαρεί κάτι μεγάλο και με την Εθνική ομάδα, τη μοναδική που ενώνει όλους τους Ελληνες», σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Ο Διαμαντίδης και ο Παπαλουκάς βρέθηκαν μετά από πολύ καιρό στο… παρκέ με τους πρώην συμπαίκτες τους στην εθνική, Βασίλη Σπανούλη, Νίκο Ζήση και Δήμο Ντικούδη, καθώς οι τρεις τελευταίοι προσφέρουν από άλλο πόστο πλέον τις υπηρεσίες τους στην εθνική ομάδα.

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This