«Ραντεβού στο Βερολίνο για τον τελικό» ζητούν οι οπαδοί της Γερμανίας και οι διεθνείς της δείχνουν ικανοί να το κάνουν πραγματικότητα

Εντυπωσιακή στο 2-0 με τη Δανία

Must Read

Το ματς της Γερμανίας με τη Δανία (2-0) τα είχε… όλα. Γκολ που δεν μέτρησαν, διακοπή λόγω δυνατής βροχής με χαλάζι, αλλά και πλούσιο θέαμα. Στο… τέλος φυσικά κέρδισαν οι Γερμανοι.

Στην εξέδρα οι οπαδοί τους ζητούσαν «ραντεβού στο Βερολίνο», την πόλη δηλαδή του τελικού και οι διεθνείς της έδειξαν με την απόδοση τους ότι μπορούν να φθάσουν μέχρι εκεί.

Με τον Σλότερμπεργκ, αλλά και τον Ρούντιγκερ κορυφαίους, οι Γερμανοί έδειξαν ότι… ξανάρχονται στην ποδοσφαιρική σκηνή.

Δεν μέτρησε δικό τους γκολ στο 4′, δεν μέτρησε γκολ των Δανών στο ίδιο λεπτό, στο β’ ημίχρονο κι αμέσως μετά ενώ είχαν χαθεί μεγάλες ευκαιρίες από τις δύο πλευρές οι Δανοί υπέπεσαν σε πέναλτι που αξιοποίησε με αριστοτεχνική εκτλέλεση ο Χάβερτς.

53′: Ο Χάρβετς αξιοποιεί το πέναλτι που κέρδισε η Γερμανία




68′: Από εκπληκτική μπαλιά του Σλότερμπεργκ ο Μουσιάλα σκοράρει




Τώρα οι Γερμανοί περιμένουν τον νικητή του αγώνα της Κυριακής (ώρα 22:00, Κολωνία) Ισπανίας – Γεωργίας για να ξέρουν τον αντίπαλο τους στο μας της Παρασκευής στην Στουτγκάρδη.

Γερμανία (Γιούλιαν Νάγκελσμαν): Νόιερ, Κίμιχ, Ρούντιγκερ, Σλότερμπεκ, Ράουμ (80’ Χένριχς), Κρόος, Άντριχ (64’ Εμρέ Τσαν), Γκιντογάν (64’ Φίλκρουγκ), Σανέ (87’ Άντον), Μουσιάλα (80’ Βιρτς), Χάβερτς.
Δανία (Κάσπερ Χιούλμαντ): Σμάιχελ, Άντερσεν, Βέστεργκαρντ, Κρίστενσεν (81’ Μπρουν Λάρσεν), Μπα (84’ Κρίστιανσεν), Ντιλέινι (69’ Νόργκααρντ), Χόιμπιεργκ, Μέλε, Έρικσεν, Σκοβ Όλσεν (69’ Πόουλσεν), Χόιλουντ (81’ Βιντ).




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This