Σοβαρό ατύχημα στο Ράλι Φθιώτιδας: Αγωνιστικό βγήκε εκτός δρόμου – Τραυματίστηκε ο οδηγός

Το πλήρωμα απεγκλωβίστηκε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο

Must Read

Λαχτάρησαν όσοι βρέθηκαν την Κυριακή στο Ράλι Φθιώτιδας καθώς σημειώθηκε σοβαρό ατύχημα όταν αγωνιστικό αυτοκίνητο έφυγε εκτός δρόμου σε δύσβατο σημείο.

Στο σημείο έσπευσε η 7η ΕΜΑΚ για τον απεγκλωβισμό των επιβαινόντων ωστόσο δεν χρειάστηκε να παρέμβει καθώς απεγκλωβίστηκαν από την ασφάλεια των αγώνων.

Σύμφωνα με το LamiaReport, όλα συνέβησαν λίγο πριν τον τερματισμό της ειδικής του Μπράλου – Παύλιανης στο 25ο χλμ, όταν το ασπρόμαυρο Citroen C3 Rally2, των Νίκου Ζάχου – Ηλία Παναγιωτούνη (Νο3), βγήκε εκτός δρόμου σε δύσβατο σημείο και συγκεκριμένα μεταξύ των χωριών Οίτης και Παύλιανης.

Το ελληνικό δίδυμο είχε εκκινήσει από τη 2η θέση της γενικής κατάταξης έχοντας ως στόχο την πρωτιά, μετά την εκπληκτική εμφάνιση του την προηγούμενη στην ειδική της Μοσχοκαρυάς.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε τους επιβαίνοντες του αγωνιστικού οχήματος στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις. Από το ατύχημα τραυματίστηκε ο Έλληνας οδηγός στη μέση ενώ ο συνοδηγός του οχήματος μεταφέρθηκε προληπτικά.

Ο αγώνας διεκόπη μέχρι γίνουν όλες οι ενέργειες απεγκλωβισμού και μεταφοράς του πληρώματος.

*πηγή φωτό: lamiareport.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This