Σε δύο λεπτά τα… λιονταράκια έγιναν λιοντάρια και νίκη πρόκριση 2-1 με τη Σλοβακία

Must Read

Ήταν… λιονταράκια οι Άγγλοι διεθνείς στο πρώτο μέρος του αγώνα με τη Σλοβακία. Δέχτηκαν γκολ κι έπαιζαν με την πλάτη στον τοίχο. Στην επανάληψη έβγαλαν νύχια, κυριάρχησαν στο γήπεδο, αλλά για να βγάλουν βρυχηθμό έπρεπε να φθάσουμε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων. Το ονειρεμένο γκολ του Τζουντ Μπέλινγκχαμ έδιωξε τον εφιάλτη του αποκλεισμού και ανανέωσε τις ελπίδες πρόκρισης.

Κι εκεί μετά το απίθανο γκολ του σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης ήρθε ο Χάρι Κέιν «κρύο αίμα» να σφραγίσει την πρόκριση με γκολ στο πρώτο λεπτό της παράτασης. Σκορ… 2-1!

Κι όλα αυτά απέναντι σε μια Σλοβακία που έκανε την υπέρβαση. Η πρόκριση στους «8» απείχε μόλις ένα λεπτό, όπως και μια μεγάλη νίκη – αποκλεισμός επό της Αγγλίας. Μόνο που το ποδόσφαιρο βγάζει νικητή με το σφύριγμα της λήξης. Οι Σλοβάκοι μπορεί να επιστρέψουν πικραμένοι στην Μπρατισλάβα, αλλά σε ένα απόγευμα μπορεί να έχασαν την πρόκριση, κέρδισαν όμως τη συμπάθεια των ποδοσφαιρόφιλων. Τι κι αν ο Δαυίδ δεν νίκησε τον Γολιάθ.

Επόμενος αντίπαλος της Αγγλίας στη φάση των «8» η Ελβετία.

25′:Ο Ιβάν Σραντς δίνει προβάδισμα στη Σλοβακία που ανοίγει το σκορ, όπως έκανε και στα τρία προηγούμενα ματς της διοργάνωσης.




90+5′: Απίστευτο γκολ από τον Τζουντ Μπέλινγκχαμ κρατά «ζωντανή» την Αγγλία!




91′: Λύτρωση για την Αγγλία στο πρώτο λεπτό της παράτασης με το γκολ του Χάρι Κέιν




Αγγλία (Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ): Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς, Γκουέι, Τρίπιερ (66′ Πάλμερ), Μέινου (84′ Έζε), Ράις, Σάκα, Μπέλινγχαμ (106′ Κόνσα), Φόντεν (94′ Τόνεϊ), Κέιν (106′ Γκάλαχερ).
Σλοβακία (Φραντσέσκο Καλτσόνα): Ντουμπράβκα, Πέκαρικ (109′ Τούπτα), Βάβρο, Σκρίνιαρ, Χάντσκο, Κούτσκα (81′ Μπέρο), Λομπότκα, Ντούντα (81′ Μπένες), Σραντς (93′ Γκιόμπερ), Χαράσλιν (61′ Σούσλοβ), Στρέλετς (61′ Μπόζενικ).

 




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This