Euro: Στο τέλος κερδίζει πάντα ο… ταυρομάχος, 4-1 η Ισπανία τη μαχητική Γεωργία

Θα... πέσουν κορμιά την Παρασκευή στο ματς με τη Γερμανία

Must Read

Η Γεωργία έμοιαζε με ταύρο που ρίχτηκε στην… αρένα της Κολωνίας για να ζήσει στο Euro ή να σκοτώσει τις ελπίδες της για τη συνέχεια. Είχε επιβιώσει εντυπωσιακά στη φάση των ομίλων, αλλά αυτή τη φορά ο ματαντόρ είχε πολλά όπλα στη φαρέτρα του.

Έτσι γίνεται στις ταυρομαχίες. Ο ταύρος είναι καταδικασμένος να χάσει κι ο ταυρομάχος να επιβεβαιώσει τη φήμη του. Τι κι αν χτύπησε πρώτη στο 18′ με το αυτογκόλ του Λε Νορμάν.

Ο ματαντόρ είχε στη φαρέτρα του όπλα… θανατηφόρα. Γιαμάλ, Νίκο Γουίλιαμς, Πέδρι, Ρόδρι, Καρβαχάλ και… άλλα. Όπως συμβαίνει και στις αρένες της Παμπλόνα και των άλλων πόλεων ο καλός ταυρομάχος πρέπει να κουράσει τον ταύρο που… ίδρωσε για να φθάσει μέχρι εδώ. Ο Ρόδρι στο 39′ χτύπησε με γκολ. Τον ακολούθησαν οι Ρουίθ, Νίκο Γουίλιαμς για να δώσει το τελειωτικό χτύπημα στις ελπίδων των Γεωργιανών ο Ντάνι Όλμο με μοναδικό τρόπο.

Τώρα οι Ισπανοί… αλλάζουν πίστα. Από… ταυρομάχοι καλούνται να γίνουν… play station για να αντιμετωπίσουν την οικοδέσποινα Γερμανία που έχει φιλοδοξία να φθάσει μέχρι τον τελικό. Στον… πρόωρο αυτό τελικό θα… πέσουν κορμιά.

18′: Η Γεωργία κόντρα στα προγνωστικά και κυρίως στη ροή του αγώνα βρήκε το γκολ, το αυτογκόλ σωστότερα του Λε Νορμάν.




39′: Απίστευτη ομαδική προσπάθεια της Ισπανίας με τον Νίκο Γουίλιαμς να τροφοδοτεί τον Ρόδρι που σημειώνει υπέροχο γκολ (1-1).




52′: Μυθική μπαλιά του Γιαμάλ και 2-1 ο Ρουίθ.




75′: Έξοχη ενέργεια και τελείωμα από τον Νίκο Γουίλιαμς (3-1)




83′: Ένα ακόμα εντυπωσιακό γκολ, αυτή τη φορά από τον Ντάνι Όλμο




Ισπανία (Λοhttps://exchange.glomex.com/video/v-d2dne641mzpd?integrationId=40599v17l3ec41xgυίς Ντε Λε Φουέντε): Ουνάι Σιμλόν, Καρβαχάλ, Λε Νορμάν, Λαπόρτ, Κουκουρέγια (66’ Γκριμάλντο), Ρόδρι, Φαμπιάν Ρουίθ (81’ Μερίνο), Πέδρι (52’ Ντάνι Όλμο), Νίκο Γουίλιαμς, Γιαμάλ, Μοράτα (66’ Ογιαρθάμπαλ).
Γεωργία (Βίλι Σανιόλ): Μαμαρντασβίλι, Κακαμπάντζε, Κασία, Γκβελεσιάνι (79’ Κβεκβεσκίρι), Ντβάλι, Λοχοσβίλι (63’ Νταβιτασβίλι), Κιτεϊσβίλι (41’ Ατουνασβίλι), Τσακβετάτζε (63’ Τσιταϊσβίλι), Κοτσορασβίλι, Κβαρατσκέλια, Μικαουτάτζε (79’ Ζιβζιβάτζε).




 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This