Ρονάλντο: To ΒΒC τον πίκαρε με το «όνομα» Misstiano Penaldo

Το άστοχο πέναλτι, η μάλλον ατυχής δημοσιογραφική έμπνευση και οι αντιδράσεις

Must Read

Απανωτά σχόλια προκάλεσε ο τρόπος με τον οποίο το BBC… επινόησε να καυτηριάσει την απόδοση του goat Κριστιάνο Ρονάλντο στο παιχνίδι της Πορτογαλίας με την Σλοβενία.

Ο 39χρονος σούπερ σταρ των Πορτογάλων είχε την ευκαιρία να σκοράρει το νικητήριο γκολ στην παράταση του αγώνα, αλλά ο Όμπλακ απέκρουσε.

Ο Ίβηρας σούπερ σταρ έβαλε τα κλάματα και οι συμπαίκτες του έπεσαν πάνω του για να του τονώσουν το ηθικό.

Εκείνη την στιγμή, το BBC θέλησε να… τρολάρει τον σπουδαίο άσο και έγραψε κοροϊδευτικά στη λεζάντα της επανάληψης του χαμένου πέναλτι «Misstiano Penaldo». Βέβαια, ο Ρονάλντο λίγο μετά έκανε κανονικά το καθήκον του και σκόραρε το 1ο πέναλτι στην διαδικασία της «ρώσικης ρουλέτας» ανοίγοντας τον δρόμο για την πρόκριση της ομάδας του.

Ο άλλοτε αρχηγός της εθνικής Αγγλίας Τζον Τέρι πάντως μοιράστηκε την δημοσιογραφική λεζάντα στο Instagram και την χαρακτήρισε ως ντροπή, ενώ οι τηλεθεατές κατηγόρησαν το Μέσο για αντιεπαγγελματισμό και μη σεβασμό προς τον διάσημο ποδοσφαιριστή.

Οι πιο δυνατοί έχουν μερικές φορές τις μέρες τους. Ήμουν πεσμένος, στεναχωρημένος, γιατί όταν η ομάδα το χρειαζόταν. Θα μιλήσω αργότερα, δεν μπορώ να το κάνω“, είπε o CR7. Στη συνέχεια ανέφερε ότι αυτό θα είναι το τελευταίο του Euro.

Για την πρόκριση που πήρε η Πορτογαλία: “Αυτοί που αποτυγχάνουν είναι και αυτοί που προσπαθούν. Προφανώς είναι απογοητευτικό όταν δεν μπορούμε να σκοράρουμε. Αλλά το έχω ήδη ξεχάσει, γιατί το τελικό αποτέλεσμα ήταν θετικό και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Μερικές φορές είναι δύσκολο να σκοράρεις πέναλτι, αλλά έχασα δύο φορές φέτος στα πέναλτι, σήμερα κέρδισα. Tο ποδόσφαιρο μερικές φορές πρέπει να είναι δίκαιο και σήμερα ήταν δίκαιο“.

Για το αν ήταν ιδιαίτερης σημασίας το παιχνίδι: “Συγκινούμαι γιατί είναι μοναδικές στιγμές, που δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια. Οι οπαδοί είναι πάντα μαζί μας και ειδικά μαζί μου, είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό“.

Για την προημιτελικό με τη Γαλλία: “Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι τώρα με τη Γαλλία, που είναι ένα από τα φαβορί για τον τίτλο. Αλλά πάμε στον πόλεμο, η ομάδα πάει καλά και θα δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό με αυτή τη φανέλα. Έχασα το πέναλτι, αλλά ήθελα να είμαι ο πρώτος που θα σκοράρει, γιατί πρέπει να αναλάβεις την ευθύνη. Ποτέ δεν φοβήθηκα να αντιμετωπίσω τα συνηθισμένα πράγματα“.

Για το αν είναι τόσο συναισθηματικός επειδή θα είναι το τελευταίο του Euro: “Είναι χωρίς αμφιβολία το τελευταίο μου Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Αλλά δεν είμαι συναισθηματικός γι’ αυτό, συγκινούμαι με όλα όσα περιλαμβάνει το ποδόσφαιρο. Λόγω του ενθουσιασμού που έχω για το παιχνίδι, ο ενθουσιασμός του να βλέπω τους υποστηρικτές μου, την οικογένειά μου, τη στοργή που τρέφει ο κόσμος για μένα. Το να κάνω τους ανθρώπους χαρούμενους είναι αυτό που με κινητοποιεί περισσότερο“.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This