Euro: Είχε τύχη και Ντεμιράλ η Τουρκία, πρόκριση με το 2-1 επί της Αυστρίας

Must Read

Όσοι υποσηρίζουν ότι το ποδόσφαιρο είναι κατά βάση… άδικο άθλημα έχουν πλέον και την απτή απόδειξη. Θα βάζουν στο κομπιούτερ το β’ ημίχρονο του αγώνα της Αυστρίας με την Τουρκία για να στηρίξουν το επιχείρημα τους. Η Τουρκία πήρε μια μεγάλη πρόκριση για τους «8» του Euro, νίκησε με 2-1 την Αυστρία που επιστρέφει στη βάση της, αλλά για να φθάσουμε μέχρι εκεί συνέβησαν πολλά.

Ο Μερίχ Ντεμιράλ, ο 26χρονος σέντερ μπακ που παίζει στην Αλ Αχλί με εμπειρία από Γιουβέντους και Αταλάντα μεταξύ άλλων, σε 44 αγώνες με την Τουρκία είχε σημειώσει μόλις δύο γκολ. Ε, λοιπόν στη Λειψία κόντρα στους Αυστριακούς σημείωσε άλλα δύο! Το πρώτο πριν καλά συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό και το δεύτερο στο 59′, στο διάστημα που οι Αυστριακοί είχαν… κατασκηνώσει στην τουρκική περιοχή!

Δεν ήταν μόνο αυτό. Οι Αυστριακοί ήταν καταιγιστικοί στο β’ μέρος, έμοιαζαν με… τανάλια που πίεζε ασφυκτικά τους Τούρκους, αλλά αυτοί άντεξαν, ακόμα κι όταν δέχτηκαν γκολ (2-1) στο 66′ από τον Γκρέγκοριτς. Αποκορύφωμα η φάση του 90+5′ όταν ο Μπαουμγκάρντερ δεν κατάφερε να νικήσει τον Τούρκο γκολκίπερ Γιουνόκ.




Η καταρρακτώδης βροχή που έπεφτε στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς έκανε ακόμα πιο δύσκολη την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.

Τώρα η Ολλανδία ξέρει τον αντίπαλο της. Θα είναι η Τουρκία. Οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν στο Βερολίνο για μια θέση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

1′: Πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό ο Ντεμιράλ ανοίγει το σκορ για την Τουρκία!




59′: Ξανά από εκτέλεση κόρνερ ο Ντεμιράλ βρίσκει τον δρόμο για τα δίχτυα της Αυστρίας και.. 0-2




66′: Από ένα ακόμα κόρνερ προήλθε το τρίτο γκολ του αγώνα, αυτή τη φορά για τους Αυστριακούς με τον Γκρέγκοριτς και… 1-2




Αυστρία (Ραλφ Ράνγκνικ): Πεντς, Μουένε (46’ Πρας), Λίνχαρτ (64’ Βέμπερ), Ντάνσο, Πος, Ζάιβαλντ, Λάιμερ (64’ Γκρίλιτς), Ζάμπιτσερ, Σμιντ (46’ Γκρέγκοριτς), Μπαουμγκάρντνερ, Αρναούτοβιτς.
Τουρκία (Βιντσέντζο Μοντέλα): Γκιουνόκ, Μούλντουρ, Ντιμιράλ, Μπαρντακτσί, Καντίογλου, Γιουκσέκ (58’ Οζκάν), Αϊχάν, Κοκτσού (83’ Καχβετσί), Γιλμάζ, Γιλντίζ (78’ Γιοκουσλού), Γκιουλέρ (78’ Ακτούρκογλου).




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This