Wimbleldon: Πρόκριση στον 3ο γύρο για την Μαρία Σάκκαρη

Απέκλεισε την Ρους

Must Read

Αποφασιστική! H Μαρία Σάκκαρη, παίζοντας εξαιρετικό τένις και με συνέπεια στο service, ήταν ουσιαστική απέναντι στην Αράντσκα Ρους, την οποία κέρδισε υπό καταρρακτώδη βροχή με 2-0 σετ, 7-5, 6-3, μετά από μια ώρα και 29 λεπτά εξασφαλίζοντας την πρόκριση στον 3ο γύρο του Wimbledon. Aυξάνοντας έτσι το σερί της στα παιχνίδια με αντίπαλο την Ολλανδή, σε 6-0!

H No9 του κόσμου τελείωσε την αναμέτρηση με 5 άσους (2 διπλά λάθη), πέρασε το 55% των πρώτων service, κερδίζοντας το 83% των πόντων (30/36) και το 60% στο δεύτερο (18/30), έσβησε και τα 2 break-points της Ρους, ενώ από την πλευρά της εκμεταλλεύτηκε τις 2 από τις 3 ευκαιρίες για break. Παράλληλα, η Σάκκαρη σημείωσε 5 winners παραπάνω από την Ολλανδή (21-16), ενώ είχε και 2 αβίαστα λιγότερα (17-19).

Η Σάκκαρη σημειώνοντας εύκολα holds, πίεσε και πάλι την κατάλληλη στιγμή το service της Ρους, φτάνοντας σε break στο 9ο game, κάνοντας το 5-3 και με ένα ακόμα hold έκλεισε το ματς, παίρνοντας την πρόκριση για τηn φάση των “32”. Eκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Έμμα Ραντουκάνου, που με την σειρά της κέρδισε την Ελίζε Μέρτενς με 6-1, 6-2.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This