Συνέχεια με σούπερ ντέρμπι στο Euro!

Ισπανία-Γερμανία και Πορτογαλία-Γαλλία

Must Read

Μεγάλα ματς απόψε στο Euro! Η μίνι διακοπή έληξε και επιστροφή στην δράση με σούπερ αγώνες, κορυφαία ντέρμπι που βγάζουν εισιτήρια για την 4αδα!

Αντιμέτωπες στα προημιτελικά του Euro 2024 τίθενται το απόγευμα (19:00) στη Στουτγκάρδη οι Ισπανία και Γερμανία, οι δύο κατά πολλούς καλύτερες ομάδες μέχρι τώρα στο τουρνουά!

Άλλωστε, πέρα από τις φετινές τους εμφανίσεις, έχουν και τις περισσότερες κατακτήσεις στη διοργάνωση: Από τρεις η κάθε μία (το 1964, το 2008 -σε τελικό κόντρα στην Γερμανία- και το 2012 η «Φούρια Ρόχα», ενώ το 1972, το 1980 και το 1996 η Νάσιοναλμασαφτ).

Ο νικητής του θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά, την Τρίτη (9/7, 22:00) στο Μόναχο, τον αντίστοιχο του Πορτογαλία-Γαλλία (5/7, 22:00). Ο αποψινός αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ1.

Μετά από 20 μέρες δράσης στο Euro 2024, έφτασε λοιπόν η ώρα για τα πραγματικά μεγάλα ματς της διοργάνωσης…

Το βράδυ, η Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο και η Γαλλία του Κιλιάν Εμπαπέ τίθενται αντιμέτωπες στο Volksparkstadion του Αμβούργου (22:00, ΕΡΤ1), στοχεύοντας σε μία θέση στα ημιτελικά, όπου θα περιμένουν ήδη είτε η Γερμανία είτε η Ισπανία.

Ξεκινώντας από τους Ίβηρες, η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ μπήκε με υψηλότατες βλέψεις στο τουρνουά όμως μέχρι στιγμής δεν έχει θέλξει με την απόδοσή της. Οι προσδοκίες από το εξαιρετικά ποιοτικό ρόστερ ήταν μεγάλες, όμως η Πορτογαλία δυσκολεύεται να δημιουργήσει ευκαιρίες και εμμένει στη συνεχή στόχευση του «άσφαιρου» μέχρι στιγμής στη διοργάνωση Κριστιάνο Ρονάλντο.

Είναι χαρακτηριστικό πως οι Πορτογάλοι υπέστησαν στους ομίλους ήττα από τη σχετικά αδύναμη Γεωργία, ενώ στη φάση των «16» ζορίστηκαν πολύ με τη Σλοβενία, την οποία απέκλεισαν τελικά στα πέναλτι χάρη στον ηρωικό Ντιόγκο Κόστα που έπιασε τρεις εκτελέσεις των αντιπάλων του.

Από την άλλη πλευρά, η μέχρι στιγμής ιστορία για τη Γαλλία είναι πάνω κάτω παρόμοια. Οι «μπλε» μπήκαν και σε αυτή τη διοργάνωση ως το μεγάλο φαβορί, ωστόσο λίγο ο «συντηρητισμός» του Ντιντιέ Ντεσάν και λίγο η μέτρια απόδοση του Κιλιάν Εμπαπέ τους έχουν οδηγήσει σε μία «άχρωμη» παρουσία μέχρι στιγμής.

Οι «τρικολόρ», μάλιστα, δεν έχουν ακόμη βρει δίχτυα σε open play! Το γκολ τους με την Αυστρία ήταν αυτογκόλ, ο Εμπαπέ σκόραρε κόντρα στην Πολωνία με πέναλτι, ενώ η πρόκριση επί του Βελγίου στη φάση των «16» ήρθε ξανά με αυτογκόλ!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This