Η Μαρία Σάκκαρη σημαιοφόρος; Γιατί;

Must Read

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή συνεδριάζει αύριο Τρίτη για να αποφασίσει ποιοι θα είναι οι σημαιοφόροι της Ελληνικής αποστολής στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων. Ενώ όπως γράψαμε χθες ο άνδρας σημαιοφόρος θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Γιάννης Αντετοκούμπο, για τη θέση της γυναίκας τις τελευταίες ώρες πέφτει ένα όνομα που προκαλεί αντιδράσεις. Αυτό της τενίστριας, Μαρίας Σάκκαρη!

Γιατί ακριβώς προτείνεται το συγκεκριμένο πρόσωπο για να κρατήσει τη σημαία; Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη αθλήτρια αγωνιζόταν χωρίς το εθνόσημο στην φανέλα της, επειδή έτσι ήθελε ο χορηγός της. Έπρεπε να γίνει ολόκληρος ξεσηκωμός για να υποχρεωθεί – όπως και ο Τσιτσιπάς – ώστε η αγωνιστική αμφίεση της να αλλάξει.

Σε κάθε περίπτωση, όταν μία αθλήτρια που συνδέεται στενά με την οικογένεια του πρωθυπουργού, απολαμβάνει τέτοια ύψιστη τιμή, τα ερωτήματα πολλαπλασιάζονται.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Και για ποιο λόγο ένας Νιγηριανός ο οποίος δν έχει ούτε μια επιτυχία με την εθνική μας ομάδα να πάρει την σημαία;κ μην με πείτε ρατσιστή..εκεινος δηλώνει Νιγηριανός..
    σε αντίθεση με αθλητές του στίβου ,ενόργανης,πόλο,κωπηλασίας με φοβερές διακρίσεις …

  2. ΤΟ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ,ΘΑ ΤΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΝΑΣ ΑΡΑΠΗΣ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΣ,ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗΝ ΤΟΥ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ,ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ,ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ ?

    • Ρε Σουργελο, ο Αραπης Νιγηριανος ειναι ο μονος “ΑΡΑΠΗΣ” μαζι με Σκορτσιανιτη, Κωματο και τα αδεφια του, που φορανε στο στηθπς την ελληνικη σημαια και δακρυζουν… Ααααα… ξερουν και τον Εθνικο Υμνο…. Βλημα…ε βλημα…

      ΥΓ… και δεν εχω καμμια σχεση με δικαιωματιστες του κωλου και λοιπες συλλογικοτητες Λοατκι+*%#@ κι ολα τα αρ@ιδια που εχουν μετατρεψει την κοινωνια μας σε κοινωνια πορνοδοαστροφικης κουλτουρας…

  3. Ακόμη μία ματαιόδοξη νεοταξίτισα κενή πνευματικού περιεχομένου, ήθους & αρχών που έπιασε γκόμενο τον νεαρό μπούλη Μητσοτάκη για να έχει πρόσκαιρα οφέλη και να παίρνει λίγο φως από την “λάμψη” της οικογενειακής συμμορίας αφού είναι ετερόφωτη και του “φαίνεσθαι”. Άμα δεν ταιριάζανε, δεν συμπεθεριάζανε, λέει η σοφή παροιμία…

    • Κύριε Νικηφόρε μάλλον τα έχετε λίγο χαμένα. Δεν πρόκειται ποτέ ο γιός του Κούλη να φτάσει σε δημοτικότητα την Σάκκαρη. Οπότε αν ισχύουν αυτά που γράφετε, μάλλον από την ανάποδη θα ισχύουν.

      Οι άνθρωποι που καταφέρνουν να φτάνουν στην κορυφογραμμή του πλανήτη σε κάποιο άθλημα και να διατηρούνται εκεί επί σειρά ετών , έχουν σίγουρα απείρως μεγαλύτερη θέληση από όλους εμάς. Ως εκ τούτου αυτή η αντίληψη περί “νεοταξίτισα κενή πνευματικού περιεχομένου” δυστυχώς μπάζει νερά. Ενώ ταυτόχρονα αυτή η κατάκτηση είναι σχεδόν αδύνατον να διατηρηθεί χωρίς έστω ένα “σέτ” αρχών.

      Οπότε δεν καταλαβαίνω το μένος απέναντι της. Αν εμείς είμασταν σε παρόμοιο επίπεδο, τότε ναι, αποκτούμε το δικαίωμα να σχολιάσουμε τις κατακτήσεις της. Αλλιώς μάλλον εμείς είμαστε κενοί περιεχομένου.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This