Σλοβένοι και Κροάτες… έπνιξαν τον πόνο τους στην νυχτερινή Αθήνα – Άγριος καβγάς

Περιπετειώδεις βόλτες

Must Read

Αφού τους κερδίσαμε ως Εθνική, καλά καλά, Σλοβένοι και Κροάτες άλλαξαν φορεσιές, έβγαλαν τα αθλητικά, έβαλαν τα βραδινά τους και πήγαν μία βόλτα στην νυχτερινή Αθήνα… Οι μεν Σλοβένοι προχθές βράδυ, προεξάρχοντος του σούπερ σταρ Ντόντσιτς, βρέθηκαν σε δημοφιλές παραλιακό κέντρο, κοινώς μπουζούκια, κοντά στην Γλυφάδα και λίγο χαμηλότερα αργά βράδυ Κυριακής-ξημερώματα Δευτέρας, προς τον Άλιμο σε γνωστό κλαμπ έπιναν τα ποτάκια τους οι Κροάτες διεθνείς. Λογικά, για να πνίξουν στην αθηναϊκή ριβιέρα και στους πειρασμούς της πόλης, τον πόνο τους, με θέα τον Σαρωνικό. Μόνο που ξέσπασε άγριος καβγάς, στην περίπτωση των Κροατών!

Πολλοί, σε ό,τι αφορά τους Σλοβένους, ενώ τραγουδούσαν οι καλλιτέχνες στην σκηνή πλησίασαν κυρίως τον Ντόντσιτς, αλλά εκείνος, αφού η ευγένεια εξαντλήθηκε, σε σημείο παρεξηγήσεως, ζήτησε να μην ενοχλείται.

Όσο για τους Κροάτες είχαν άλλα… παρατράγουδα, σοβαρότερα. Προέκυψαν τσακωμοί, μεγάλος σαματάς όπως δημοσιοποιήθηκε, προφανώς πάνω… στο μεθύσι (της ήττας) και κάποιοι απέσπασαν και φωτογραφίες από το σκηνικό και βίντεο, με εικόνες ξύλου έξω από το μαγαζί, όπου ξεχώριζε ως παρουσία ο Σάριτς και ο έτερος ΝΒΑερ Ζούμπατς με… χτύπημα στο γόνατο. Στην παρέα φαίνεται πως ήταν και ο ποδοσφαιριστής Γεντβάι του Παναθηναϊκού, αλλά χωρίς εμπλοκή στο επεισόδιο. Οι πικρές ήττες έφεραν και παρεξηγήσεις για τους Κροάτες, που έμειναν όπως και οι Σλοβένοι εκτός Ολυμπιακών Αγώνων, από την περήφανη Εθνική.

Η ανακοίνωση-κάλυψη του γεγονότος από την Ομοσπονδία της Κροατίας, ανέφερε: «Σε απάντηση σε πολυάριθμα ερωτήματα των μέσων ενημέρωσης σχετικά με φωτογραφίες που κυκλοφορούν σε κοινωνικά δίκτυα και πύλες, η Κροατική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης απαντά ως εξής:

Μετά τον τελικό αγώνα του προολυμπιακού τουρνουά στην Ελλάδα και το κοινό δείπνο, ο προπονητής ευχαρίστησε τους παίκτες για την παρουσία τους στην Εθνική και «διέλυσε» την εθνική ομάδα, θεωρώντας ότι δεν υπάρχει λόγος κοινής επιστροφής στο Ζάγκρεμπ, αλλά σε διάφορους προορισμούς ανάλογα με τις ανάγκες των παικτών.

Μετά από αρκετές εβδομάδες δύσκολης προετοιμασίας και αγώνων, οι παίκτες αποφάσισαν να κάνουν μια αποχαιρετιστήρια συγκέντρωση πριν επιστρέψουν στα σπίτια τους ή στους συλλόγους τους. Ενώ σύχναζαν σε ένα από τα κλαμπ στην Αθήνα, κάποιοι παίκτες μας δέχτηκαν επίθεση αρχικά λεκτική και στη συνέχεια σωματική, γεγονός που τους έκανε φυσικά να αμυνθούν. Ήταν ένα σύντομο επεισόδιο που διακόπηκε από την παρέμβαση των σεκιούριτι του κλαμπ».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This