Γιαμάλ: «Προσπαθώ να το απολαύσω….»

Οι δηλώσεις των Ισπανών αμέσως μετά την πρόκριση τους στον τελικό και ο περίεργος τραυματισμός του Μοράτα

Must Read

Σημείωσε ένα γκολ που θα τον ακολουθεί σε όλη του την ποδοσφαιρική ζωή που προβλέπεται μεγάλη (μακάρι να είναι και ένδοξη). Ο Λαμίν Γιαμάλ που την παραμονή του τελικού θα γίνει 17 χρόνων ήταν το πρόσωπο του τελικού με το γκολ που πέτυχε. Κι αμέσως μετά έσπευσε να κάνει δηλώσεις που δείχνουν ότι ενώ οι συμπατριώτες του πετούν στα σύννεφα, αυτός πατά γερά στη γη:

«Είμαι χαρούμενος για την πρόκριση στον τελικό. Τώρα πάμε να πάρουμε το Κύπελλο. Όσο για το γκολ ήταν μια δύσκολη φάση. Προσπάθησα να στείλω την μπάλα εκεί που τελικά πήγε! Προσπαθώ να μην σκέφτομαι πολύ και να απολαμβάνω αυτές τις στιγμές. Την Κυριακή θέλω να κάνει ένα δώρο στον εαυτό μου για τα γενέθλια μου».

Κι αν ο Γιαμάλ ήταν η αποκάλυψη του τουρνουά, ο Ντάνι Όλμο ήταν το καλό χαρτί που τράβηξε ο τεχνικός της Ισπανίας Λουίς ντε λα Φουέντε στον αγώνα με την Γερμανία, όταν τραυματίστηκε στο ξεκίνημα του αγώνα ο Πέδρι.

«Είμαστε ένα βήμα μακριά από τη δόξα, είπε ο Όλμο. Αυτή η ομάδα είναι απίστευτη. Το δικό μου γκολ δεν μου ανήκει. Είναι γκολ όλης της ομάδας. Πριν το γκολ είναι η πάσα. Έχουμε σχεδιάσει όλο το παιχνίδι μας με τον καλύτερο τρόπο. Όσο για το γκολ του Λαμίν (Γιαμάλ) τι να πω; Εκτός από θεαματικό ήταν και ουσιαστικό αφού μας βοήθησε στην ανατροπή».

Στη Ισπανική αποστολή σχολιάζεται και το γεγονός ότι ένας από τους Γερμανούς σεκιούριτι τραυμάτισε τον Μοράτα στην προσπάθεια του να αποτρέψει θεατή να μπει στο γήπεδο.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This