Απίστευτο! Επίθεση των ποδοσφαιριστών της Ουρουγουάης σε οπαδούς της Κολομβίας μετά τον ημιτελικό του Κόπα Αμέρικα

Must Read

Εικόνες χάους ακολούθησαν το σφύριγμα της λήξης του ημιτελικού Ουρουγουάης – Κολομβίας (0-1) για το Κόπα Αμέρικα στο Σάρλοτ της Νότιας Καρολίνας στις ΗΠΑ. Οι Ουρουγουανοί ποδοσφαιριστές μετά από διαπλικτισμούς με τους αντιπάλους τους μέσα στο γήπεδο, ξαφνικά επιτέθηκαν στην εξέδρα που βρίσκονταν οπαδοί της Κολομβίας.

Πρωταγωνιστές στα επεισόδια οι Ντάρβιν Νιούνιες και Ρόναλντ Αραούχο που άρχισαν να παίζουν ξύλο με οπαδούς της Κολομβίας στην εξέδρα.

Η καθυστερημένη επέμβαση της αστυνομίας έκανε ακόμα πιο δύσκολη την κατάσταση που εκτονώθηκε με την επέμβαση των πιο ψύχραιμων και από τις δύο πλευρές.

Από την πλευρά τους οι παράγοντες της Ουρουγουάης υοστηρίζουν ότι οι οικογένειες των συμπατριωτών τους που βρίσκονταν στην ίδια εξέδρα δέχτηκαν επίθεση από Κολομβιανούς χούλιγκανς.

Όσο για τον αγώνα υπήρξε εξίσου νευρικός. Η Κολομβία αγωνίστηκε όλο το β’ μέρος με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή με δύο κίτρινες του Ντάνιελ Μουνιόθ, αλλά κατάφερε να διαφυλάξει το γκολ που είχε σημειώσει στο 39′ ο Λέμα.

Τώρα ξημερώματα Δευτέρας η Κολομβία θα διεκδικήσει το Κόπα Αμέρικα στον τελικό με την Αργεντινή, ενώ στον μικρό τελικό, ξημερώματα Κυριακής η Ουρουγουάη θα αντιμετωπίσει τον Καναδά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This