Ελλάδα – Πουέρτο Ρίκο: «Καπνός» τα εισιτήρια για το φιλικό της Εθνικής μπάσκετ στο «παλατάκι» της Θεσσαλονίκης

Την Τρίτη το ματς πρόβα τζενεράλε της «επίσημης αγαπημένης»

Must Read

Μαγικά χαρτάκια και όποιος πρόλαβε, πρόλαβε… Τα εισιτήρια που κυκλοφόρησαν για τον φιλικό αγώνα της Εθνικής ομάδας μπάσκετ με αντίπαλο το Πουέρτο Ρίκο, την προσεχή Τρίτη (16/7, 18:30) στην Θεσσαλονίκη και την Πυλαία (στο Παλατάκι της PAOK Sports Arena), εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγες ώρες. To γήπεδο χωράει κοντά 9.000 θεατές και αναμένεται να ζήσει μεγάλες πιένες. Πέραν του ΠΑΟΚ στο Μπάσκετ αλλά και στο Βόλεϊ, εκεί γίνονται και μεγάλες συναυλίες.

Όλη η πόλη θέλει να δει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την παρέα του, λιγότερες από δέκα μέρες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, όπου η Εθνική του Βασίλη Σπανούλη θα είναι παρούσα μετά από 16 χρόνια.

Οι προπονήσεις της γαλανόλευκης έχουν ξαναρχίσει στο γήπεδο του Περιστερίου και σε αυτές συμμετέχουν και παίκτες που δεν ήταν στη 12άδα του προολυμπιακού τουρνουά και συγκεκριμένα οι Μιχάλης Λούντζης, Γιάννης Κουζέλογλου, Νίκος Χουγκάζ και Γιώργος Τανούλης.

Η ομάδα θα συνεχίσει τις καθημερινές προπονήσεις στην ΑΘήνα και θα αναχωρήσει το βράδυ της Δευτέρας (15/7) για την Θεσσαλονίκη. Με την αντίστροφη μέτρηση ενόψει Γαλλίας να έχει ξεκινήσει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This