Αιματηρή συμπλοκή στην Αλεξάνδρας: Την Τετάρτη στον ανακριτή οι 74 χούλιγκαν

Must Read

Οι 72 από τους χούλιγκαν που συνελήφθησαν το Σάββατο (13/07) για την αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε αργά το απόγευμα στην οδό Τσόχα, ακριβώς πίσω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, παραπέμφθηκαν να απολογηθούν στην 10η τακτική ανακρίτρια, ενώ για τους πέντε ανήλικους που συνελήφθησαν σχηματίστηκε χωριστή δικογραφία, την οποία θα χειριστεί Ανακριτής Ανηλίκων.




 

Οι 67 συλληφθέντες θα βρεθούν ενώπιον της ανακρίτριας την Τετάρτη (17/07) στις 10 το πρωί ενώ στις 12 την ίδια ήμερα θα απολογηθούν οι ανήλικοι συλληφθέντες.

Η ποινική δίωξη σε βάρος τους αφορά σε πέντε κακουργήματα και συγκεκριμένα συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και κατά συρροή, κατασκευή εκρηκτικών μηχανισμών, ηθική αυτουργία σε κατασκευή εκρηκτικών μηχανισμών και κατοχή εκρηκτικών. Παράλληλα, οι συλληφθέντες οργανωμένοι οπαδοί κατηγορούνται για σωρεία πλημμελημάτων, όπως επικίνδυνη σωματική βλάβη, διατάραξη κοινής ειρήνης, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, βιαιοπραγία κατά άλλου, κατοχή αντικειμένων που μπορεί να προκαλέσουν σωματική βλάβη. Όλες οι παραπάνω κατηγορίες είναι κατά συναυτουργία και με αφορμή αθλητική εκδήλωση.




 

Επίσης, όλοι τους κατηγορούνται για παράνομη κατοχή βεγγαλικών και κροτίδων, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών για ίδια χρήση. Οι χούλιγκαν παραπέμφθηκαν να απολογηθούν στην 10η τακτική ανακρίτρια, ενώ για τους πέντε ανήλικους που συνελήφθησαν σχηματίστηκε ξεχωριστή διαχωρίστηκε, την οποία και θα χειριστεί Ανακριτής Ανηλίκων.

Σημειώνεται ότι δύο από τους συνολικά 74 συλληφθέντες, 26 εκ των οποίων έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές, εξακολουθούν, λόγω του τραυματισμού τους (ο ένας από σφαίρα, ο άλλος από κατσαβίδι), να νοσηλεύονται κρατούμενοι, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.




 

Διαβάστε ακόμα:

 

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This