Πήγασος Κυψέλης: Το αθλητικό και κοινωνικό πρόσωπο μιας ΟΜΑΔΑΣ

Να συνεχίσουμε να «χτίζουμε» κοιτώντας πάντα την επόμενη ημέρα

Must Read

Κυψέλη, μια πολυπολιτισμική γειτονιά στο κέντρο της Αθήνας, με πολλές ομάδες σε όλα τα αθλήματα, που ομορφαίνουν την περιοχή. Ανάμεσα σε αυτές και ο Πήγασος Κυψέλης, που ιδρύθηκε το 1979 και αυτήν την στιγμή διατηρεί τμήματα σε διάφορα αθλήματα όπως μπάσκετ, χάντμπολ, σκάκι, ποδηλασία. Παράλληλα ο Πήγασος, δείχνοντας το κοινωνικό του πρόσωπο, έχει τμήματα αθλητών με αναπηρία, τα οποία μάλιστα διαπρέπουν.

Η εποχή του κορωνοϊού δημιούργησε μεγάλα προβλήματα στα ερασιτεχνικά σωματεία, με τον Πήγασο να μην αποτελεί εξαίρεση, όμως μετά την περσινή μεταβατική χρονιά, το τμήμα μπάσκετ είναι έτοιμο να νέες προκλήσεις στην Δ’ ΕΣΚΑ. Τα νέα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα, μαζί με το ρόστερ της περασμένης σεζόν, δημιούργησαν ένα πολύ καλό σύνολο, όμως το βασικότερο είναι πρόκειται για μια μεγάλη παρέα.

Με την καθοδήγηση του προπονητικού επιτελείου και την συνεργασία όλων των μελών, η ομάδα φιλοδοξεί να δώσει τον καλύτερό της εαυτό σε κάθε παιχνίδι, δείχνοντας ότι η αφοσίωση στο μπάσκετ μπορεί να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο. Έδρα της ομάδας είναι το κλειστό γυμναστήριο της Γκράβας, ενώ οι ακαδημίες μας προπονούνται και στο ανακαινισμένο ανοιχτό γήπεδο στην οδό Αρκεσίνης και Αντιόπης, στην άνω Κυψέλη. Μέσα από τις ακαδημίες μας τα παιδιά μαθαίνουν όλα τα μυστικά του μπάσκετ, με τον μεγάλο στόχο του συλλόγου να είναι αυτοί οι νέοι που βρίσκονται στα αναπτυξιακά τμήματα να φτάσουν να στελεχώσουν και την πρώτη ομάδα.

Η φετινή προετοιμασία του Πήγασου θα ξεκινήσει στα τέλη Αυγούστου και η ομάδα μας θα έχει την τύχη να φιλοξενηθεί από τον Δήμο Πάτρας, στον δημοτικό ξενώνα, όπου θα πραγματοποιήσει τρεις προπονήσεις σε γυμναστήρια της πόλης, κάτι πρωτόγνωρο θα την κατηγορία που βρισκόμαστε.

Αυτό που πρέπει να γίνει κατανοητό είναι ότι παρά το γεγονός πως η ομάδα μας δεν έχει την στήριξη που της αρμόζει από τη Δημοτική Αρχή, εμάς αυτό δεν μας απογοητεύει, αλλά αντίθετα μας πεισμώνει και μας κάνει πιο αποφασιστικούς ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας. Αυτό δεν σταματάει απλά στις νίκες εντός αγωνιστικών χώρων, αλλά να συνεχίσουμε να «χτίζουμε» κοιτώντας πάντα την επόμενη ημέρα και την εξέλιξη του συλλόγου.

Για να γίνει το όνειρό μας πραγματικότητα χρειαζόμαστε συμπαραστάτες – «συμπαίκτες» και για αυτόν τον λόγο καλούμε την τοπική κοινωνία να σταθεί δίπλα μας, όχι μόνο με την παρουσία της στους αγώνες μας, αλλά και ενισχύοντας την ομάδα μας. Σε αυτό το ταξίδι, ας γίνουμε όλοι μια ΟΜΑΔΑ! Το μπάσκετ είναι ένα όμορφο άθλημα, αλλά γίνεται ωραιότερο όταν παίζεται με καρδιά και ψυχή! Ας ενώσουμε ΟΛΟΙ τις δυνάμεις μας και ας προχωρήσουμε ΜΑΖΙ, ώστε να γράψουμε το επόμενο κεφάλαιο στον Πήγασο Κυψέλης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This