Νίκησε ο περισσότερο έτοιμος! Άγιαξ – Ολυμπιακός 1-0

Must Read

Μπορεί ο Άγιαξ να μην παρέταξε, για διάφορους λόγους, πολλούς από τους παίκτες που θα είναι βασικοί τη νέα σεζόν, αλλά έδειξε και είναι περισσότερο έτοιμος από τον Ολυμπιακό.

Άλλωστε οι Ολλανδοί αρχίζουν την άλλη εβδομάδα (Πέμπτη 25/7) τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους υποδεχόμενοι τη Βοϊβοντίνα για τον β΄προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ.

Αντίθετα ο Ολυμπιακός, ως κάτοχος του Κόνφερενς Λιγκ, θα περιμένει στη φάση των ομίλων τους αντιπάλους του αφού φυσικά θα έχειο αποφύγει το καλοκαιρινό… μαρτύριο των προκριματικών.

Ήταν φανερό, λοιπόν, ότι αφού διαφέρει η εκκίνηση των αγωνστικών τους υποχρεώσεων διαφέρει, σημαντικά και ο βαθμός ετοιμότητας των ομάδων.

Ο Χοσέ Μεντιλίμπαρ ήθελε περισσότερο να… ξεσκάσουν οι παίκτες του από τη ρουτίνα της προετοιμασίας. Αυτό άλλωστε δείχνει και η ενδεκάδα πο ξεκίνησε τον αγώνα και πιθανότα να μην την ξαναδούμε μέσα στη σεζόν.

Η είσοδος των Ζέρσον, Ορτέγκα και Ροντινέι άλλαξε προς το καλύτερο την εικόνα των «ερυθρόλευκων» που όμως δεν κατάφεραν να απαντήσοουν στο γκολ του Άγιαξ που σημείωσε στο 43′. Ξεκίνησε από ένα λάθος του Ντόη στη μεσαία γραμμή που έδωσε τη δυνατότητα στους παίκτες του Αίαντα να αναπτυχθούν γρήγορα και σωστά και σκοράρουν με τον Φορμπς.

Άγιαξ (Φαριόλι): Πάσβιρ, Ρενσχ, Σούταλο, Γιάνσε, Βίνταλ (24′ Ταχίροβιτς), Χέντερσον, Μπάνελ, Τέιλορ, Άκπομ, Φιτζ-Τζιμ, Φορμπς.
Ολυμπιακός (Μεντιλίμπαρ): Πασχαλάκης (46′ Αναγνωστόπουλος), Κοστίνια (46′ Ροντινέι), Κουτσίδης (63′ Μπιανκόν), Άμπι(46′ Ρέτσος), Αποστολόπουλος (46′ Ορτέγκα), Μπακούλας, Ντόη (46′ Μουζακίτης) , Τσικίνιο (83′ Ντόη), Μασούρας, Μπιέλ (63′ Παπακανέλλος), Κωστούλας (46′ Ζέλσον Μάρτινς).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This